Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Arlo Baby Bunny Camera

Arlo Baby Bunny Camera

  Huis en tuin
  EAN: 606449116618
  Merk: NETGEAR
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
238,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Een babyfoon is nog nooit zo veelzijdig geweest!

Kinderen zijn ons kostbaarste bezit. We volgen graag hun ontwikkelingen, hun escapades, we luisteren naar hun kreten. We zouden ze het liefst altijd dicht bij ons willen houden, vooral wanneer ze klein en kwetsbaar zijn. De Netgear Arlo Baby is een babyfoon waarmee je jouw kind kunt horen en zien, waar je ook bent.


Tal van mogelijkheden

Opvallende nieuwigheid, deze slimme babyfoon heeft geen ontvanger nodig, je hoeft alleen maar je smartphone, tablet of computer te gebruiken. Je hoort niet alleen wat er in de babykamer gebeurt, maar je krijgt ook beelden te zien. Ontvang slimme waarschuwingen als er iets gebeurt in de kamer. De HD (1080P) beelden zijn kristalhelder, zelfs bij weinig licht dankzij de ontzichtbare LED-verlichting. Deze babyfoon is ook uitgerust met een nachtverlichting met variabele helderheid, die de kleur aanneemt die jij wenst (je kunt kiezen uit duizenden tinten). De babyfoon is ook uitgerust met een slimme sensor die de luchtkwaliteit in de kamer meet. Een vreemd geluid? Een verdachte beweging? Weent de baby? Misschien is de luchtkwaliteit niet goed. Geen verontrustende vragen meer, blijf constant van alles op de hoogte dankzij de Arlo app.


Arlo app

Met de app kan je kiezen uit een verscheidenheid van wiegeliedjes. Gebruik de optie "witte ruis" om de baby te wiegen. Maar je kunt ook je eigen stem opnemen en muziek afspelen vanaf je smartphone. Communiceer met je oogappel via je smartphone en ontdek hoe hij of zij reageert. De beelden zijn 7 dagen beschikbaar op de cloud, waar alleen jij toegang hebt omdat ze versleuteld zijn. Ze zijn echter zeer eenvoudig terug te vinden in je geschiedenis. Je kan er voor kiezen om je foto's te delen met familieleden of vrienden door hen volledige of beperkte rechten toe te kennen. De grootouders zullen er blij mee zijn!


Goed om te weten

Alle opgeslagen gegevens zijn versleuteld en veilig. De Arlo Baby babyfoon wordt aangesloten op een 220V-voeding, maar werkt ook met een oplaadbare batterij. Plaats de babyfoon op een tafel, dressoir of bevestig aan de muur. Je zal houden van het originele ontwerp van de Arlo Baby. Je kan zelfs het uiterlijk van de babyfoon veranderen. Met de Arlo app kan je tot 5 babymonitors aansluiten.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Niko Video kit - Videodeurbel met scherm en toegangsmodule
Niko Video kit - Videodeurbel met scherm en...
699,-
Meer informatie
Ring Solar Panel - Wit
Ring Solar Panel - Wit
59,-
Meer informatie
WOLF-Garten Spijkerbanden voor Loopo S grasmaaier
WOLF-Garten Spijkerbanden voor Loopo S grasmaaier
65,-
Meer informatie
Foscam R2 - netwerkbewakingscamera
Foscam R2 - netwerkbewakingscamera
105,-
Meer informatie