Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Arlo Babyfoon

Arlo Babyfoon

  Meubels
  EAN: 606449116618
  Merk: NETGEAR
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
249,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Een babyfoon is nog nooit zo veelzijdig geweest!
Kinderen zijn ons kostbaarste bezit, we volgen graag hun ontwikkeling, hun escapades, we luisteren naar hun kreten. We zouden ze het liefst altijd dichtbij ons willen houden, vooral wanneer ze heel klein en dus kwetsbaar zijn. De Netgear Arlo Baby is een babyfoon waarmee u uw baby kunt horen en zien, waar ter wereld u ook bent.

Tal van mogelijkheden
Opvallende nieuwigheid, deze slimme babyfoon heeft geen ontvanger nodig, je hoeft alleen maar je smartphone, tablet of computer te gebruiken. Je hoort niet alleen wat er in de babykamer gebeurt, je krijgt ook de beelden te zien. Ontvang slimme waarschuwingen als er iets gebeurt in de kamer. De High Definition (1080p) beelden zijn kristalhelder, zelfs 's nachts dankzij de onzichtbare LED-verlichting. Deze babyfoon is ook uitgerust met een nachtverlichting met variabele helderheid, die de kleur aanneemt die jij wenst (je kunt kiezen uit duizenden tinten). De babyfoon is ook uitgerust met een slimme sensor die de luchtkwaliteit in de ruimte meet. Een vreemd geluid? Een verdachte beweging? Weent de baby? Misschien is de luchtkwaliteit niet goed. Geen verontrustende vragen meer, blijf constant van alles op de hoogte dankzij de Arlo app.

Arlo App
Met de app kun je kiezen uit een verscheidenheid van wiegeliedjes. Gebruik de optie "witte ruis" om de baby te wiegen. Maar je kunt ook je eigen stem opnemen en andere muziek afspelen vanaf je smartphone. Communiceer met je oogappel via je smartphone en ontdek hoe hij of zij reageert. De beelden zijn 7 dagen beschikbaar op de cloud, waar alleen jij toegang toe hebt omdat ze versleuteld zijn. Ze zijn echter zeer gemakkelijk terug te vinden in je geschiedenis. Je kiest ervoor om je foto's te delen met je familieleden door hen volledige of beperkte rechten toe te kennen. De grootouders zullen er blij mee zijn! 

Goed om te weten
Alle opgeslagen gegevens zijn versleuteld en veilig. De Arlo Baby babyfoon wordt aangesloten op een 220V-voeding, maar werkt ook met een oplaadbare batterij. Plaats de babymonitor op een tafel, dressoir of bevestig hem aan de muur. U zult houden van het originele ontwerp van de Arlo Baby in uw interieur. U kunt zelfs het uiterlijk ervan veranderen. Met de Arlo app kunt u tot 5 Arlo-babymonitoren aansluiten.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Flexson PLAY:1 Vloerstandaard Wit (2-pack)
Flexson PLAY:1 Vloerstandaard Wit (2-pack)
99,-
Meer informatie
Patio bank Weltevree 2-zits groen
Patio bank Weltevree 2-zits groen
1.795,-
Meer informatie
Easy Chair tuinstoel Magis fuchsia
Easy Chair tuinstoel Magis fuchsia
97,-
Meer informatie
EMAT Beltrafo voor Nest Hello
EMAT Beltrafo voor Nest Hello
25,-
Meer informatie