Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Arlo Pro Beveiligingssysteem met 2 IP-camera's

Arlo Pro Beveiligingssysteem met 2 IP-camera's

  Meubels
  EAN: 0606449113549
  Merk: Arlo
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
489,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Complete beveiliging van u woning

Als u uw huis wilt beschermen, zoek dan niet verder: met deze beveiligingsset Net gear Arlo Pro kunt u uw woning en tuin dag en nacht beveiligen, met uitstekende beeldkwaliteit. U kunt met uw gasten communiceren en altijd controleren wat er bij u gebeurt, waar u ook bent, op kantoor of tijdens een verre reis. Verifieer bijvoorbeeld of de kinderen goed thuis zijn gekomen, of check of de schoonmaakster de woonkamer heeft gepoetst volgens afspraak. Dankzij de Arlo Pro camera's kunt u inbraak voorkomen maar ook op ludieke wijze ontdekken wat er bij u thuis gebeurt: zie bijvoorbeeld hoe u hond zich uitleeft in het zwembad.De meeste camera's die op te markt te vinden zijn werken met een interface die u apart moet aanschaffen. Dit is niet het geval met de beveiligingsset Netgear, die is uitgerust met twee camera's en het Arlo station waarmee de camera's gekoppeld worden aan uw internet-netwerk.


Veelzijdige camera's

Deze Netgear Arlo Pro beveiligingsset bevat twee waterdichte camera's die, dankzij hun hoge beschermingsindex (IP65), zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. U kunt er dus een in uw tuin of op de drempel installeren om de omgeving van uw huis in de gaten te houden, en een in uw huis. Op die manier kunt u inbraken voorkomen. Deze camera beschikt over detectoren met een instelbare gevoeligheid die reageren op bewegingen en geluiden. Zodra er verdachte activiteit wordt waargenomen, laat de camera een 100 dB sirene, geïntegreerd met het Arlo station, afgaan en u ontvangt onmiddellijk push- of e-mailnotificaties. Eventuele inbrekers kunnen zich maar beter gedeisd houden! Deze sirene kan ook op afstand bestuurd worden.


Goed om te weten

Het automatische nachtzicht en de LED-lampjes werken tot 7,5 m zodat de camera's uw huis dacht en nacht beschermen. De beelden met HD resolutie van 720 pixels zijn van goede kwaliteit. En door het brede gezichtsveld (130°) van de Arlo Pro camera's kunt u het gehele gebied controleren. Door de digitale herkadrerings- en zoomfunctie kunt u bepaalde delen van de afbeeldingen gedetailleerder zien.


Beide camera's hebben een microfoon en luidspreker: u hoort uw gasten en kunt ook met hen spreken via uw smartphone. Vraag dus aan uw bezorger om uw pakje bij de buren af te leveren of betrap indringers door te vragen wat ze bij u aan het doen zijn. Met de Arlo App ziet u in een paar klikken wat er in uw afwezigheid gebeurt via uw smartphone, tablet of computer. Houd uw huis live in de gaten of bekijk uw opgenomen video's aan het einde van de dag.


Het Arlo station slaat uw opnamen gratis 7 dagen op in de cloud en gedurende die dagen kunt u de afbeeldingen naar wens bekijken, downloaden en delen. U heeft de mogelijkheid om de eerste stapjes van uw kleintje aan zijn grootouders te laten zien of het gezicht van een mogelijke inbreker naar het politiebureau in uw buurt te sturen. Als u wilt kunt u ook andere familieleden toegang geven tot uw camera. Het gratis Basic abonnement op Arlo cloud blijft altijd geldig en u kunt er beelden van 5 camera's mee registreren, zodat u geld bespaart. Er zijn andere, betaalde abonnementen mogelijk: Premier (8,99 euro per maand voor 10 GB, wat overeenkomt met de beelden van maximaal 10 camera's) en Elite (13,99 euro per maand voor 100 GB, ofwel de beelden van 15 camera's). Het is echter ook mogelijk om de beelden plaatselijk op te slaan -buiten de opslag in de cloud- als u een externe opslagruimte (USB-stick of harde schijf) op de USB-poort van het station aansluit.


Een ander voordeel van Arlo Pro camera's is het feit dat ze, dankzij de intelligente planfunctionaliteit, kunnen worden ingesteld naar uw voorkeur. Op deze manier beantwoorden ze aan al uw behoeften, dankzij de geolokalisatie weten de camera's bijvoorbeeld dat ze aan moeten gaan als u uw woning verlaat en met de persoonlijke instellingen of IFTTT-dienst kunt u scenario's creëren waarmee uw camera's in specifieke situaties aangaan.


Arlo Pro camera's hebben geen lange en ingewikkelde kabels nodig. Ze werken namelijk op een accu. Het oplaadniveau wordt aangegeven met een lampje en u ziet wanneer ze moeten worden opgeladen.


Deze set bevat het Arlo station waarmee de 2 meegeleverde de camera's met internet verbonden kunnen worden. Deze heeft lampjes die aangeven dat hij correct is aangesloten, verbonden is met internet en de camera's herkent. Deze nemen uw video's op met H264-formaat. Het station kan ze op een afstand van 90 m herkennen en is verbonden met WiFi (802.11n, 2,4 GHz) via de Ethernetkabel die het aan de router koppelt. Een snelle verbinding van minimaal 1 Mbits/s is noodzakelijk voor het optimaal functioneren van uw beveiligingsset.


De Arlo app is gratis voor iOS, Apple TV en alle webbrowsers. Deze beveiligingsset bevat 2 Arlo Pro camera's, maar u heeft altijd de mogelijkheid om uw beveiligingssysteem te ontwikkelen en meer (maximaal 5) camera's toe te voegen om uw gehele woning optimaal te beveiligen. Voer een upgrade uit als u over 10 of 15 camera's wilt beschikken).

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

KlikAanKlikUit Motion Sensor Outdoor
KlikAanKlikUit Motion Sensor Outdoor
25,-
Meer informatie
Industry stoel Seletti rood
Industry stoel Seletti rood
199,-
Meer informatie
Nedis Warm en Koud Wit LED lamp E27
Nedis Warm en Koud Wit LED lamp E27
20,-
Meer informatie
Arlo Pro Camerasteun Wit (2-pack)
Arlo Pro Camerasteun Wit (2-pack)
25,-
Meer informatie