Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
BRISE Breathe Combo Luchtfilter

BRISE Breathe Combo Luchtfilter

  EAN: 8719326239743
  Merk: Brise
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
49,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Geweldige luchtkwaliteit in huis


Heb je last van hooikoorts, allergieën of nare geurtjes in huis? Of wil je gewoon schone lucht inademen in je huis, vrij van schimmels, stof en andere vervuiling? Dan is deze BRISE Combo luchtfilter een echte aanwinst voor de BRISE C200 luchtreiniger. Dit 4-in-1 luchtfilter is een extra filter, dat naast het standaard filter van de C200 geplaatst kan worden.


Zelfs de kleinste deeltjes ontsnappen niet


De Breathe Combo is het meest verfijnde filter voor de BRISE C200 luchtreiniger en dient als uitbreiding op het standaard filter dat met de C200 wordt meegeleverd. De zuivere lucht zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van allergieën, nare geurtjes en hooikoorts. Hoe deze filter dat voor elkaar krijgt? Door meerdere luchtfilters te combineren in één! Allereerst gaat de lucht door een anti-bacteriefilter, waardoor bacteriën uit de lucht worden gehaald. Vervolgens bevat de Breathe Combo ook een HEPA-filter (High-Efficiency particulate air filter). Dit filter verwijdert 85% tot 99,999995% (echt waar) van alle stofdeeltjes van 0,3 micrometer of groter. Hieronder vallen ook schimmels en kleinere bacteriën. Dit is nog niet alles. De Breathe Combo heeft ook een VOC filter (Volatile Organic Compounds). Dit zijn organische stoffen met koolstof die gemakkelijk verdampen. Binnenshuis komen deze stoffen van o.a. schoonmaakmiddelen, lijm en brandstoffen. Deze stoffen worden door de Breathe Combo gefilterd, waardoor ook nare luchtjes verdwijnen. Als laatste gaat de lucht door een TiO2 filter met UV-LED lamp. Deze combinatie zorgt ervoor dat zelfs schadelijke bio-organische deeltjes worden vernietigd. Uiteindelijk zorgt dit filter er dus voor dat je zeer zuivere lucht in huis hebt met een snelheid van 181 m3 per uur. Dit betekent: geen last van hooikoorts in huis, geen allergische reacties en zuivere lucht zonder schadelijke stoffen!


Goed om te weten


Het BRISE Breathe Combo luchtfilter is alleen geschikt voor de BRISE C200 luchtreiniger en is dus geen op zichzelf staande luchtreiniger!