Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Click and Grow Smart Garden 9 - Beige

Click and Grow Smart Garden 9 - Beige

  EAN: 4742793008875
  Merk: Click & Grow
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
190,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Kweken zonder omkijken


De lekkerste maaltijden maak je met verse groenten en kruiden uit eigen tuin. Toch heeft niet iedereen groene vingers of de tijd om meer te doen dan er over fantaseren. En dat geldt ook voor tuinplantjes. Met Click and Grow kweek je zonder omkijken: Water geven is voldoende!


Alleen water geven


Is het zo simpel? Ja. De Click and Grow-set wordt kant en klaar geleverd inclusief negen potjes met basilicum, tomaat en sla zaadjes in vruchtbare aarde die is afgestemd op de zaadjes. Je zet ze in de designhouder, waarna je het waterreservoir vult. Bijgeleverd zijn negen doorzichtige kapjes die je in de eerste fase nog even op de potjes plaatst, zodat de zaadjes gaan kiemen en opkomen. Daarna verwijder je ze. Dat is het enige wat je in de eerste weken doet. Je kunt zelfs op vakantie gaan!


Houder met LED-verlichting


De houder met LED-verlichting is fraai en smaakvol vormgegeven en misstaat zeker niet in je keuken of op kantoor. De verlichting is bijzonder energiezuinig. De timer zorgt ervoor dat je plantjes zestien uur per dag het juiste licht krijgen. Bepaal zelf waar je de Click and Grow neerzet. Zelfs zon- of daglicht is niet nodig. Kweek plantjes in de winter! De hoogte van de LED-verlichting is in drie standen instelbaar en af te stemmen op de groei van je plantjes. Is je waterreservoir bijna leeg? Dan knippert de LED-verlichting. Tijd om bij te vullen.


Click and Grow app


Mocht je niet veel weten van kruiden, groenten of plantjes en wel de behoefte hebben aan wat extra informatie, dan is er de Click and Grow app (die je dus niet nodig hebt om je plantjes te laten groeien, net als de kennis over je plantjes).


Handig om te weten


Dit is de beige Click and Grow Smart Garden 9. Heb je liever een andere kleur? Ga dan voor de Smart Garden 9 in wit of grijs. Heb je genoeg aan drie potjes met kruiden? Ga dan voor de Smart Garden 3. Ook hebben we verschillende navullingen voor de Click and Grow in de webshop. De timer werkt op basis van een 24-uurs cyclus, waarbij je verlichting zestien uur brandt en acht uur niet. Steek je je kit om acht uur 's morgens in het stopcontact? Dan zal je LED-verlichting iedere dag vanaf acht uur gedurende zestien uur branden.