Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Click and Grow Smart Garden 9 - Wit

Click and Grow Smart Garden 9 - Wit

  Huis en tuin
  EAN: 4742793008868
  Merk: Click & Grow
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
200,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Kweken zonder omkijken

De lekkerste maaltijden maak je met verse groenten en kruiden uit eigen tuin. Toch heeft niet iedereen groene vingers of de tijd om meer te doen dan er over fantaseren. En dat geldt ook voor tuinplantjes. Met Click and Grow kweek je zonder omkijken: Water geven is voldoende!


Alleen water geven

Is het zo simpel? Ja. De Click and Grow-set wordt kant en klaar geleverd inclusief negen potjes met basilicum, tomaat en sla zaadjes in vruchtbare aarde die is afgestemd op de zaadjes. Je zet ze in de designhouder, waarna je het waterreservoir vult. Bijgeleverd zijn negen doorzichtige kapjes die je in de eerste fase nog even op de potjes plaatst, zodat de zaadjes gaan kiemen en opkomen. Daarna verwijder je ze. Dat is het enige wat je in de eerste weken doet. Je kunt zelfs op vakantie gaan!


Houder met LED-verlichting

De houder met LED-verlichting is fraai en smaakvol vormgegeven en misstaat zeker niet in je keuken of op kantoor. De verlichting is bijzonder energiezuinig. De timer zorgt ervoor dat je plantjes zestien uur per dag het juiste licht krijgen. Bepaal zelf waar je de Click and Grow neerzet. Zelfs zon- of daglicht is niet nodig. Kweek plantjes in de winter! De hoogte van de LED-verlichting is in drie standen instelbaar en af te stemmen op de groei van je plantjes. Is je waterreservoir bijna leeg? Dan knippert de LED-verlichting. Tijd om bij te vullen.


Click and Grow app

Mocht je niet veel weten van kruiden, groenten of plantjes en wel de behoefte hebben aan wat extra informatie, dan is er de Click and Grow app (die je dus niet nodig hebt om je plantjes te laten groeien, net als de kennis over je plantjes).


Handig om te weten

Dit is de witte Click and Grow Smart Garden 9. Heb je liever een andere kleur? Ga dan voor de Smart Garden 9 in wit of beige. Heb je genoeg aan drie potjes met kruiden? Ga dan voor de Smart Garden 3. Ook hebben we verschillende navullingen voor de Click and Grow in de webshop.De timer werkt op basis van een 24-uurs cyclus, waarbij je verlichting zestien uur brandt en acht uur niet. Steek je je kit om acht uur 's morgens in het stopcontact? Dan zal je LED-verlichting iedere dag vanaf acht uur gedurende zestien uur branden.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Philips Hue Outdoor LED Lucca Sokkel
Philips Hue Outdoor LED Lucca Sokkel
117,-
Meer informatie
Philips Hue Outdoor LED Impress Sokkel Laag (Uitbreiding)
Philips Hue Outdoor LED Impress Sokkel Laag...
120,-
Meer informatie
Nedis Tracker Set van 2
Nedis Tracker Set van 2
20,-
Meer informatie
OSRAM SMART+ Plug Outdoor
OSRAM SMART+ Plug Outdoor
75,-
Meer informatie