Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Devolo dLAN 1200+ WiFi ac Powerline

Devolo dLAN 1200+ WiFi ac Powerline

  EAN: 4250059693876
  Merk: Devolo
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
110,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Breid je Devolo Powerline internet-netwerk uit

Als je al gebruik maakt van Devolo Powerline dLAN-adapters weet je hoe fijn het is om flexibel per moment te bepalen waar je een krachtig internetsignaal wil hebben. Met de dLAN550 en de dLAN1200 heb je overal in huis internet via je stopcontact, bekabeld of via WiFi. Je vindt de startsets in onze shop. Schafte je al eerder zo'n startset aan, maar wil je nog meer flexibiliteit? Dan is deze extra dLAN1200 adapter een uitkomst.


Range Plus Technology

De dLAN D1200 maakt gebruik van Range Plus Technology, dat zorgt voor een krachtig 1200 Mbps internetbereik via je stroomnetwerk tot in elke uithoek in huis, over een maximale leidinglengte van 300 meter. Hierdoor heb je weinig tot geen capaciteitsverlies van je datasignaal, zelfs als je meerdere apparaten hebt aangesloten. Sluit je apparaten aan op internet aan via elk willekeurig stopcontact. Het energieverbruik van je adapter is overigens minimaal dankzij Powersave-techniek.


WiFi-toegang

Maak van elk stopcontact een WiFi-'toegang' voor je smartphone, tablet en andere slimme apparaten. Surf met een ac-snelheid van maximaal 1200 Mbps en communiceer zonder kabels tegelijkertijd op 2,4 en 5 GHz. Als je jezelf verplaatst in huis zorgt WiFi Move Technology ervoor dat je steeds het (sterkste) signaal van de dichtstbijzijnde adapter ontvangt.


dLAN Cockpit

Een LED-lampje in je adapter geeft de status weer van je verbinding. Daarnaast is er de dLAN Cockpit, waarmee je je hele systeem beheert via je pc. Hier zie je of alle adapters optimaal presteren, geef je je ze namen, regel je de encryptiebeveiliging van je dataverkeer, voeg je wachtwoorden toe en voer je firmware-updates uit. De software is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.


Handig om te weten

Devolo Powerline is compatibel met alle gangbare routers en aansluiten is eenvoudig: koppel één adapter aan je router en steek de andere in een stopcontact vlakbij de apparaten die je aan internet wil koppelen. Deze adapter heeft twee Fast Ethernet dLAN-aansluitingen én versterkt je WiFi-signaal. Koppel je apparaten aan internet via WiFi of door middel van de bijgeleverde ethernetkabels. In de dLAN 1200 is een stopcontact geïntegreerd. Plaats je adapter rechtstreeks in het stopcontact in de wand en steek je apparaten of stekkerblokken in de adapter voor het krachtigste resultaat. Binnen het Devolo programma leveren wij naast deze dLAN 1200 adapter ook startsets met of zonder WiFi en een transmissiesnelheid van maximaal 500 of 1200 Mbps. Wil je een adapter zonder geïntegreerd stopcontact en zonder WiFI? Neem dan de dLAN 500. Alle adapters zijn 'compatible'. Je breidt je systeem dus makkelijk uit naar meer stopcontacten.