Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Devolo dLAN 1200+ WiFi ac Powerline Starter Kit

Devolo dLAN 1200+ WiFi ac Powerline Starter Kit

  Elektronica
  EAN: 4250059693944
  Merk: Devolo
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
140,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Krachtig internet via je stopcontact

Internet is enorm belangrijk geworden voor ons (en voor onze puberende generatie soms zelfs onmisbaar). Toch is het internetsignaal in veel huizen nog niet overal even sterk, zoals op zolder, in de tuin of in de garage. Tegelijkertijd neemt het aantal apparaten dat wij aan internet willen aansluiten alleen maar toe, met de TV, laptop en gamecomputer in de basis. WiFi lijkt niet altijd toereikend en komt daarnaast niet in alle hoeken. Met Devolo Powerline verbind je jouw apparaten simpelweg via het dichtstbijzijnde stopcontact met internet. et. Makkelijker kan bijna niet. Vandaag een sterk signaal op zolder, morgen in de tuin: je neemt je internetbereik gewoon overal mee naar toe.


Range Plus Technology

De dLAN 1200 maakt gebruik van Range Plus Technology, dat zorgt voor een krachtig 1200 Mbps internetbereik via je stroomnetwerk tot in elke uithoek in huis, over een maximale leidinglengte van 300 meter. Hierdoor heb je weinig tot geen capaciteitsverlies van je datasignaal, zelfs als je meerdere apparaten hebt aangesloten. Sluit je apparaten aan op internet aan via elk willekeurig stopcontact. Het energieverbruik van je adapter is overigens minimaal dankzij Powersave-techniek.


WiFi-toegang

Maak van elk stopcontact een WiFi-'toegang' voor je smartphone, tablet en andere slimme apparaten. Surf met een ac-snelheid van maximaal 1200 Mbps en communiceer zonder kabels tegelijkertijd op 2,4 en 5 GHz. Als je jezelf verplaatst in huis zorgt WiFi Move Technology ervoor dat je steeds het (sterkste) signaal van de dichtstbijzijnde adapter ontvangt.


dLAN Cockpit

Een LED-lampje in je adapter geeft de status weer van je verbinding. Daarnaast is er de dLAN Cockpit, waarmee je je hele systeem beheert via je pc. Hier zie je of alle adapters optimaal presteren, geef je je ze namen, regel je de encryptiebeveiliging van je dataverkeer, voeg je wachtwoorden toe en voer je firmware-updates uit. De software is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.


Handig om te weten

Devolo Powerline is compatibel met alle gangbare routers en aansluiten is eenvoudig: koppel één adapter aan je router en steek de andere in een stopcontact vlakbij de apparaten die je aan internet wil koppelen. Deze adapter heeft twee Fast Ethernet dLAN-aansluitingen én versterkt je WiFi-signaal. Koppel je apparaten aan internet via WiFi of door middel van de bijgeleverde ethernetkabels. In de dLAN 1200 is een stopcontact geïntegreerd. Plaats je adapter rechtstreeks in het stopcontact in de wand en steek je apparaten of stekkerblokken in de adapter voor het krachtigste resultaat. Binnen het Devolo programma leveren wij naast deze dLAN 1200 adapterset ook losse dLAN1200 adapters en adapters met een transmissiesnelheid van maximaal 500 Mbps, met of zonder WiFi. Wil je een adapter zonder geïntegreerd stopcontact en zonder WiFI? Neem dan de dLAN 500. Alle adapters zijn 'compatible'. Je breidt je systeem dus makkelijk uit naar meer stopcontacten.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Microsoft Surface Go Type Cover QWERTY (Zwart)
Microsoft Surface Go Type Cover QWERTY (Zwart)
89,-
Meer informatie
Apple Watch 38mm Modern Buckle Horlogebandje Groot (Zachtroze)
Apple Watch 38mm Modern Buckle Horlogebandje...
115,-
Meer informatie
Microsoft Surface Go Type Cover QWERTY (Platinum)
Microsoft Surface Go Type Cover QWERTY (Platinum)
119,-
Meer informatie
Apple Watch 42 mm Classic Buckle Horlogebandje (Zachtroze)
Apple Watch 42 mm Classic Buckle Horlogebandje...
112,-
Meer informatie