Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Devolo dLAN 500 WiFi Powerline Starter Kit

Devolo dLAN 500 WiFi Powerline Starter Kit

  Elektronica
  EAN: 4250059690875
  Merk: Devolo
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
85,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Krachtig internet via je stopcontact

Internet is enorm belangrijk geworden voor ons (en voor onze puberende generatie soms zelfs onmisbaar). Toch is het internetsignaal in veel huizen nog niet overal even sterk, zoals op zolder, in de tuin of in de garage. Tegelijkertijd neemt het aantal apparaten dat wij aan internet willen aansluiten alleen maar toe, met de TV, laptop en gamecomputer in de basis. WiFi lijkt niet altijd toereikend en komt daarnaast niet in alle hoeken. Met Devolo Powerline verbind je jouw apparaten simpelweg via het dichtstbijzijnde stopcontact met internet. Makkelijker kan bijna niet. Vandaag een sterk signaal op zolder, morgen in de garage: je neemt je internetbereik gewoon overal mee naar toe.


dLAN Cockpit

De dLAN D500 maakt gebruik van Range Plus Technology, dat zorgt voor een krachtig 500Mbps internetbereik via je stroomnetwerk tot in elke uithoek in huis, over een maximale leidinglengte van 300 meter. Hierdoor heb je weinig tot geen capaciteitsverlies van je datasignaal, zelfs als je meerdere apparaten hebt aangesloten. Sluit je apparaten aan op internet aan via elk willekeurig stopcontact. Het energieverbruik van je adapter is overigens minimaal dankzij Powersave-techniek.


Handig om te weten

Een LED-lampje in je adapter geeft de status weer van je verbinding. Daarnaast is er de dLAN Cockpit, waarmee je je hele systeem beheert via je pc. Hier zie je of alle adapters optimaal presteren, geef je je ze namen, regel je de encryptiebeveiliging van je dataverkeer, voeg je wachtwoorden toe en voer je firmware-updates uit. De software is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
Devolo Powerline is compatibel met alle gangbare routers en aansluiten is eenvoudig: koppel één adapter aan je router en steek de andere in een stopcontact op een plek waar jij graag een betere verbinding wilt.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

One2Track Connect Touch 2-telefoonhorloge Blauw
One2Track Connect Touch 2-telefoonhorloge Blauw
90,-
Meer informatie
EVE Energy Strip - Slimme stekkerdoos met drie aansluitingen voor Apple Homekit
EVE Energy Strip - Slimme stekkerdoos met drie...
89,-
Meer informatie
Harman Kardon Citation 500 Slimme Speaker (Grijs)
Harman Kardon Citation 500 Slimme Speaker (Grijs)
649,-
Meer informatie
Nedis Luidspreker Muurbeugel (Sonos PLAY:5 Gen 2)
Nedis Luidspreker Muurbeugel (Sonos PLAY:5 Gen 2)
36,-
Meer informatie