Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Devolo dLAN 550 WiFi Powerline

Devolo dLAN 550 WiFi Powerline

  EAN: 4250059696297
  Merk: Devolo
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
65,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Breid je Devolo Powerline internetnetwerk uit


Als je al gebruik maakt van Devolo Powerline dLAN-adapters weet je hoe fijn het is om flexibel per moment te bepalen waar je een krachtig internetsignaal wil hebben. Met de dLAN550 en de dLAN550 heb je overal in huis internet via je stopcontact, bekabeld voor 2 apparaten. Je vindt de startsets in onze shop. Schafte je al eerder zo'n startset aan, maar wil je nog meer flexibiliteit? Dan is deze extra dLAN550 adapter een uitkomst.

Range Plus Technology


De dLAN D550 maakt gebruik van Range Plus Technology, dat zorgt voor een krachtig 500 Mbps internetbereik via je stroomnetwerk tot in elke uithoek in huis, over een maximale leidinglengte van 300 meter. Hierdoor heb je weinig tot geen capaciteitsverlies van je datasignaal, zelfs als je meerdere apparaten hebt aangesloten. Sluit je apparaten aan op internet aan via elk willekeurig stopcontact. Het energieverbruik van je adapter is overigens minimaal dankzij Powersave-techniek.

dLAN Cockpit


Een LED-lampje in je adapter geeft de status weer van je verbinding. Daarnaast is er de dLAN Cockpit, waarmee je je hele systeem beheert via je pc. Hier zie je of alle adapters optimaal presteren, geef je je ze namen, regel je de encryptiebeveiliging van je dataverkeer, voeg je wachtwoorden toe en voer je firmware-updates uit. De software is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Geïntegreerd stopcontact


Devolo Powerline is compatibel met alle gangbare routers en aansluiten is eenvoudig: koppel één adapter aan je router en steek de andere in een stopcontact vlakbij de apparaten die je aan internet wil koppelen. Deze adapter heeft twee Fast Ethernet dLAN-aansluitingen. Je apparaten sluit je aan door middel van de bijgeleverde ethernetkabels.

Devolo bij 50five:


In de dLAN 550 is een stopcontact geïntegreerd. Plaats je adapter rechtstreeks in het stopcontact in de wand en steek je apparaten of stekkerblokken in de adapter voor het krachtigste resultaat. Binnen het Devolo programma leveren wij naast deze dLAN 550 adapter ook adapters die het WiFi-signaal versterken en/of met een transmissiesnelheid van maximaal 1200 Mbps. Zowel los als als set. Wil je een adapter zonder geïntegreerd stopcontact en zonder WiFI? Neem dan de dLAN 500. Alle adapters zijn 'compatible'. Je breidt je systeem dus makkelijk uit naar meer stopcontacten.
dLAN 500 - startset van 2 adapters zonder stopcontact en met 2 LAN-aansluitingen dLAN550 - startset van 2 adapters met stopcontact en 2 LAN-aansluitingen dLAN550 WiFi - startset van 2 adapters met stopcontact, 2 LAN-aansluitingen en WiFi dLAN550 - startset van 2 adapters met stopcontact, 2 LAN-aansluitingen en WiFi dLAN550 WiFi - uitbreiding van 1 adapter met stopcontact en met 2 LAN-aansluitingen dLAN550 WiFi - uitbreiding van 1 adapter met stopcontact, 2 LAN-aansluitingen en WiFi