Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Devolo dLAN 550 WiFi Powerline

Devolo dLAN 550 WiFi Powerline

  Elektronica
  EAN: 4250059696297
  Merk: Devolo
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
65,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Breid je Devolo Powerline netwerk uit

Als je al gebruik maakt van Devolo Powerline dLAN-adapters weet je hoe fijn het is om flexibel per moment te bepalen waar je een krachtig internetsignaal wil hebben. Met de dLAN550 heb je overal in huis internet via je stopcontact, bekabeld voor 2 apparaten. Je vind de startsets in onze webshop. Schafte je al eerder zo'n startset aan, maar wil je nog meer flexibiliteit? Dan is dze extra dLAN550 adapter een uitkomst.


Range Plus Technology

De dLAN500 maakt gebruik van Range Plus Technology, dat zorgt voor een krachtig 500 Mbps internetbereik via je stroomnetwerk tot in elke uithoek in huis, over een maximale lengte van 300 meter. Hierdoor heb je weinig tot geen capaciteitsverlies van je datasignaal, zelfs als je meerdere apparaten hebt aangesloten. Sluit je apparaten aan op internet via elk willekeurig stopcontact. Het energieverbruik van je adapter is overigens minimaal dankzij Powersave-techniek.


dLAN Cockpit

Een LED lampje in je adapter geeft de status weer van je verbinding. Daarnaast is er de dLAN Cockpit, waarmee je je hele systeem beheert via je pc. Hier zie je of alle adapters optimaal prestere, geef je ze namen, regel je de encryptiebeveiligingvan je dataverkeer, voeg je wachtwoorden toe en voer je firmware-updates uit. De software is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.


Ingebouwd stopcontact

Devolo powerline is compatibel met alle gangbare routers en aansluiten is eenvoudig: koppel 1 adapter aan je router en steek de andere in en stopcontact vlakbij de apparaten die je aan internet wil koppelen. Deze adaoter heeft twee fast Ethernet dLAN aansluitingen. Je apparaten sluit je aan door middel van de bijgeleverde ethernetkabels.


Devolo bij 50five

In de dLAN550 is een stopcontact ingebouwd. Plaats je adapter rechtstreeks in het stopcontact in de wand en steek je apparaten of stekkerblokken in de adapter voor het krachtigste resultaat. Binnen het Devolo programma leveren wij naast deze dLAN550 adapter ook adapters die het WiFi signaal versterken. Zowel los als als set. Wil je een adapter zonder ingebouwd stopcontact en zonder WiFi? Neem dan de dLAN500. Je breid je systeem makkelijk uit naar meer stopcontacten.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

WD Red WD20EFRX 2 TB
WD Red WD20EFRX 2 TB
95,-
Meer informatie
ACT UTP Netwerkkabel 7 meter
ACT UTP Netwerkkabel 7 meter
9,-
Meer informatie
Belkin iPhone Xs Max ScreenForce InvisiGlass Ultra - Schermbeschermer
Belkin iPhone Xs Max ScreenForce InvisiGlass...
23,-
Meer informatie
Apple Lightning naar VGA-adapter
Apple Lightning naar VGA-adapter
55,-
Meer informatie