Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Dixxo Wireless Bluetooth Speaker

Dixxo Wireless Bluetooth Speaker

  Meubels
  EAN: 8713439204193
  Merk: Trust
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
59,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Gezellig chillen met vrienden


Niets is zo gezellig tijdens het chillen met vrienden dan genieten van je favoriete muziek en een lichtshow. De Trust Urban Dixxo is een compacte Bluetooth speaker die je koppelt aan je smartphone of tablet en die rondom voorzien is van gekleurde LED's. Als je de LED's inschakelt kies je voor een vast programma of voor het laten reageren op en bewegen met de muziek. Als je wilt kun je er de hele dag plezier van hebben; de accuduur is 15 uur!

Complete speaker


De speaker is erg compleet uitgerust. Naast de LED's is de Urban Dixxo uitgerust met een geintegreerde MP3-speler waarmee je muziek vanaf een micro-SD-kaart of een USB-station kunt afspelen. Verder heb je toetsen voor volume, media, verlichting en het opnemen van gesprekken. De speaker wordt geleverd met alle benodigde kabels.

Handig om te weten


De output is perfect en krachtig (10W RMS/ piekvermogen van 20W). Je vult er makkelijk je woonkamer of tuin mee. Vaak is het ook makkelijk als je je handen voor andere dingen kunt gebruiken, zoals het bladeren door je boek of het maken van aantekeningen. Koppel de speaker aan je telefoon en je belt voortaan handsfree wanneer jij dat wil. De Ambus is compleet uitgerust met volume-, media- en opnametoetsen. Als je wil kun je zelfs een 3,5 mm aux-kabel aansluiten. Trust heeft een aantal Urban Bluetooth-speakers, waaronder de Dixxo. Er zijn volop alternatieven. Als je een goedkopere speaker zoekt, neem je de Kubo. Wil je een robuuste speaker zonder LED's, kijk dan ook eens naar de Ambus. Met de Disco Fiesta speaker geef je zelfs complete partys.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Foscam FI9851P Indoor Dome IP-camera
Foscam FI9851P Indoor Dome IP-camera
70,-
Meer informatie
Somfy Movement Sensor Indoor
Somfy Movement Sensor Indoor
80,-
Meer informatie
Foscam R2 - netwerkbewakingscamera
Foscam R2 - netwerkbewakingscamera
135,-
Meer informatie
Philips Hue White Ambiance E27 LED-lamp (2-pack)
Philips Hue White Ambiance E27 LED-lamp (2-pack)
45,-
Meer informatie