Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Draadloze Honeywell Evohome-koolmonoxide (CO) detector

Draadloze Honeywell Evohome-koolmonoxide (CO) detector

  Meubels
  EAN: 5004100969460
  Merk: Honeywell
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
160,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Bescherm jezelf.


Koolmonoxide (CO) is een geurloze en onzichtbare vijand, maar het is giftig! Het kan leiden tot de dood. Daarom is het belangrijk om jezelf te beschermen. De Honeywell Evohome-koolmonoxidedetector is het ideale apparaat: Zijn 85 dB (3 m. afstand)-sirene wordt ingeschakeld als hij een gevaarlijke hoeveelheid CO detecteert, en door de reactie van de red viewer weet je hoeveel gas hij heeft gedetecteerd. De detector communiceert met de hub. De sirene van je Honeywell Evohome-beveiligingssysteem (tag-lezer, binnensirene) zal ook worden geactiveerd in de aanwezigheid van koolmonoxide. De detector is uitgerust met een 24-uurs intern geheugen en registreert de gebeurtenis tijdens je afwezigheid. Dus als je terugkomt, ben je op de hoogte van eventuele koolmonoxidelekken.

Hoe werkt het?


Het is mogelijk om maximaal vijf CO-detectoren te installeren.

Goed om te weten


Verder laten verschillende visuele detectoren zien of de sensor werkt, wordt gediagnosticeerd of getest, enz.
De detector is uitgerust met een scanner die elektronisch is afgestemd en afzonderlijk is getest op koolmonoxide, wat precisie en prestaties garandeert.
In het geval van CO-detectie, reageren de lichtgevende indicator en de sirene verschillend, afhankelijk van de waargenomen hoeveelheid gas. -als deze groter is dan 43 ppm, knippert de indicator elke twee seconden en gaat de sirene na ongeveer 72 minuten af. -als de hoeveelheid gas groter is dan 80 ppm, knippert de indicator elke seconde en gaat de sirene in minder dan 18 minuten af. -als de hoeveelheid gas groter is dan 150 ppm, knippert de indicator twee keer per seconde en gaat de sirene in minder dan 40 seconden af.
Je kunt je rookmelder testen door gedurende 5 seconden op de juiste knop te drukken. De gadget zal dan de batterij, sirene, elektronische elementen en scanners testen. Je kunt ook stille tests uitvoeren. Wij adviseren je om je sensor één keer per maand te testen.
Lichtgevende indicatoren geven de status van je sensor aan: werkend (groen), actief alarm (rood), fout (oranje), of test of diagnose in bewerking (oranje + rood)
Deze Honeywell Evohome-koolmonoxidedetector is klein en compact (hij met 12 x 10,5 x 4,5 cm). Hij werkt op batterijen -verzegeld blok dat niet kan worden vervangen- die zes jaar meegaan. Er is geen onderhoud nodig, maar we adviseren je om regelmatig te controleren of je gadgets goed werken.
Een alarmsignaal duurt vier minuten. Daarna stopt de sirene automatisch. Als dat niet het geval is, betekent dit dat de gedetecteerde CO-hoeveelheid groter is dan 150 ppm en dat je onmiddellijk contact moet opnemen met de hulpdiensten.
De detector communiceert met de Honeywell Evohome-hub via een 868 MHz-frequentie.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

KlikAanKlikUit Dubbele muurschakelaar
KlikAanKlikUit Dubbele muurschakelaar
16,-
Meer informatie
FIBARO Apple Homekit knop wit
FIBARO Apple Homekit knop wit
60,-
Meer informatie
KlikAanKlikUit Wireless outdoor plug set
KlikAanKlikUit Wireless outdoor plug set
36,-
Meer informatie
TOOU Stellar Holes chair - Kunststof eetkamerstoel - Zwart
TOOU Stellar Holes chair - Kunststof...
99,-
Meer informatie