Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Draadloze Honeywell Evohome-paniekknop

Draadloze Honeywell Evohome-paniekknop

  Meubels
  EAN: 5004100969538
  Merk: Honeywell
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
48,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Reageer in geval van nood


Als je je meest kwetsbare familieleden wilt beschermen (een kwetsbaar kind, je ouders of grootouders), is de Honeywell Evohome-paniekknop de gadget die je gemoedsrust geeft. Met een simpele druk zendt de knop een hulpverzoek naar drie contacten. Deze kunnen dan onmiddellijk reageren. Deze kleine compacte gadget is zeer gemakkelijk te gebruiken, voor verhoogd comfort voor de gebruiker, voor zijn gemoedsrust en die van jou! De sleutelhanger kan worden gedragen als polsband, halsketting, aan een sleutelring, aan een riem geknipt of eenvoudig aan de muur of aan meubilair worden bevestigd.

Hoe werkt het?


Met een simpele druk zendt de knop een hulpverzoek naar drie contacten. Deze kunnen dan onmiddellijk reageren. Deze kleine compacte gadget is zeer gemakkelijk te gebruiken, voor verhoogd comfort voor de gebruiker, voor zijn gemoedsrust en die van jou! De sleutelhanger kan worden gedragen als polsband, halsketting, aan een sleutelring, aan een riem geknipt of eenvoudig aan de muur of aan meubilair worden bevestigd.

Goed om te weten


Als de centrale toets wordt ingedrukt, communiceert de paniekknop met de hub via een 868 MHz-frequentie om een alarmsignaal te verzenden naar de drie contacten die zijn geregistreerd in de Total Connect Comfort (TCC)-applicatie. Een led-lampje zal de gebruiker vervolgens laten zien dat het signaal correct is verzonden.
Deze paniekknop is een accessoire bij het Honeywell Evohome-beveiligingssysteem. Hij werkt met de bijbehorende hub- en TCC-applicatie. De interface kan maximaal 32 accessoires registreren...
Hij werkt op een CR2032-batterij met een levensduur van 4 jaar. Zijn IP67-beschermingsindex zorgt voor waterdichtheid.
Klein en compact (zijn diameter is 3,9 cm en zij dikte 1,4 cm); hij is prettig en eenvoudig te bedienen. Het knop is geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Fatboy Concrete Kussen
Fatboy Concrete Kussen
39,-
Meer informatie
KlikAanKlikUit Afstandsbediening voor Beveiliging - ALKCT-2000
KlikAanKlikUit Afstandsbediening voor...
25,-
Meer informatie
Bliss eetkamerstoel Woood wit
Bliss eetkamerstoel Woood wit
69,-
Meer informatie
myStrom WiFi Color E27 LED-lamp
myStrom WiFi Color E27 LED-lamp
39,-
Meer informatie