Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Draadloze Honeywell Evohome-rookdetector

Draadloze Honeywell Evohome-rookdetector

  EAN: 5004100969453
  Merk: Honeywell
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
83,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Vermijd brand

Vermijd rampen voordat het te laat is. Veel branden kunnen eenvoudig worden voorkomen door een rookmelder te installeren. Bovendien is het al jarenlang wettelijk verplicht. Huiseigenaren moeten ervoor zorgen dat hun woningen zijn voorzien van detectors. Huur je een huis en zijn er geen rookdetectors? Niks houdt je tegen om er zelf een te installeren.


Hoe werkt het?

De Honeywell Evohome-rookdetector is het ideale apparaat. Het alarm waarschuwt je als er brand uitbreekt. Omdat hij communiceert met de hub, wordt het alarm van je andere Honeywell-apparaten ook geactiveerd. Onmogelijk om het niet te horen! Ben je niet thuis? Geen paniek, je wordt gewaarschuwd per e-mail en zal snel kunnen reageren.


Goed om te weten

Hij detecteert alle soorten rook dankzij zijn optische scanner. De detector communiceert met de hub via een 868 MHz-frequentie. Jij (en eventueel 3 andere contacten die van tevoren zijn geregistreerd in de Total Connect Comfort-applicatie) ontvangen meldingen per e-mail. Nier alleen in geval van brand: je ontvangt ook een e-mail als iemand je apparaat probeert te manipuleren, als hij moet worden schoongemaakt of als de batterijen moeten worden vervangen.


Lichtgevende indicatoren op de detector zelf geven de status aan: hij werkt goed als het licht groen is. Als er een alarm is, als de detector onderhoud nodig heeft of als de accu bijna leeg is, licht het lampje rood op.


Deze Honeywell Evohome-rookdetector is klein en compact (hij meet 12 x 4,5 x 4,5) en voldoet aan de Europese norm EN14604. Hij werkt op een CR123A-batterij met een levensduur van 10 jaar. Detectiebereik van 100 m2. De sensor heeft een automatisch beschermingssysteem.


Van tijd tot tijd kan de detector een schoonmaakbeurt nodig hebben (de cover en de scannerbescherming zijn verwijderbaar), en we adviseren je om hem regelmatig te testen (elke 3 maanden) om te controleren of je apparaat goed werkt. Je hoeft alleen maar de centrale knop vijf seconden ingedrukt te houden.


We adviseren je om één detector per verdieping te installeren, bij voorkeur in een circulatieruimte.


De hub kan maximaal 10 rookdetectors registreren. Dit is echter niet verplicht om te profiteren van de voordelen van de rookdetector. Dit kan gebruikt worden met de Honeywell Evohome-beveiligingsapparatuur of op een zelfstandige manier. Vergeet niet dat je zonder de hub geen meldingen kunt ontvangen.