Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Ecovacs Deebot DM81 Pro Robotstofzuiger

Ecovacs Deebot DM81 Pro Robotstofzuiger

  EAN: 6943757610679
  Merk: ECOVACS
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
299,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Vegen, stofzuigen en dweilen in één


Je vloer gestofzuigd én gedweild als jij thuiskomt en er zelf niks aan hebben gedaan. Hoe geweldig is dat? Neem de Ecovacs M81 in huis en het is geregeld: Zowel je harde vloer als het tapijt schoon! De Deebot M81 is een veelzijdige robotstofzuiger die jouw vloer veegt, stofzuigt én dweilt terwijl jij van huis bent. De geïntegreerde borstel zorgt voor extra diepe reiniging van je tapijt. Hij wordt geleverd met een grote stofzak en een krachtige lithium accu, waardoor er extra lang gestofzuigd wordt. Als de accu bijna leeg is gaat de stofzuiger automatisch naar het oplaadstation.

Veelzijdig en grondig


De Deebot M81 werkt volgens 'Smart Motion' en is uitgerust met sensors en bumpers, waarmee je voorkomt dat meubels of wanden beschadigen en dat je robotstofzuiger van de trap afvalt. Wanneer de M81 aan het werk gaat regel je met de afstandsbediening, waarmee je ook een reinigingsmodus kiest. Zet de stofzuiger direct aan de gang of plan vooruit. Kies voor stofzuigen van het hele vloeroppervlak, het stofzuigen van alleen hoeken en randen of voor het (intensief) stofzuigen van een specifieke plek. Zelfs kleine verhogingen of drempels zijn geen probleem. De M81 is uitgerust met een high-efficiency-filter. Stofzuigen betekent in z'n algemeenheid dat klachten van allergieën of astma verminderen. Het filter zorgt er daarnaast voor dat je lucht schoner is, met eveneens een positief effect.

Handig om te weten


Deze stofzuiger kan zowel stofzuigen als dweilen en dat is ontzettend handig, zeker als je een harde houten of stenen vloer hebt. Dweilen gaat niet helemaal vanzelf. Vooraf vul je het reservoir en breng je de dweil aan en bepaal je waar je wil reinigen. De M81 herkent zelf het verschil tussen vloer en tapijt niet. Na het dweilprogramma leeg je het reservoir en verwijder je de dweil. Realiseer je daarnaast dat een robotstofzuiger niet in alle hoeken kan komen en niet onderhoudsvrij is. Vervang borstels regelmatig en maak sensoren nu en dan schoon.