Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Ecovacs Deebot N78D Robotstofzuiger

Ecovacs Deebot N78D Robotstofzuiger

  EAN: 6943757610242
  Merk: ECOVACS
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
224,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Een schone vloer zonder haren


Niet is zo prettig als thuiskomen in een schoon huis. Met dieren in huis is dat soms een extra uitdaging. Ecovacs bedacht daar iets op: De stille Ecovacs Deebot N78D. Het is een veelzijdige robotstofzuiger die zorgt dat jouw vloer altijd perfect schoon is en vrij van haren. De zijborstels voor en de directe zuiginlaat zorgen dat haren nergens verstrikt raken en direct worden opgezogen.


Veelzijdig en praktisch


De stofzuiger is erg veelzijdig en praktisch, uitgerust met 'Smart Motion'. Bij in gebruik nemen scant de N78D de omgeving en maakt een plattegrond, die steeds geüpdatet wordt. Op basis hiervan bepaalt hij zijn reinigingstraject. Sensors brengen niet alleen de ruimte, maar ook trappen en meubelstukken in kaart voor een zo veilig en efficiënt mogelijk programma. Geen hoekje wordt overgeslagen en meubels blijven onbeschadigd. Handig is dat de stofzuiger automatisch naar het basisstation gaat om te worden opgeladen. Het stofreservoir is redelijk groot, waardoor het minder vaak hoeft te worden geleegd. Via de afstandsbediening plan en kies je je reinigingsprogramma, stel je tijden in en stuur je de N78D naar het laadstation.


Schoon-schoner-schoonst


Op sommige plekken in huis komt eerder stof of vuil dan op andere plekken en een harde vloer vraagt om ander onderhoud dan een laagpolig tapijt. Bepaal of je zowel wil stofzuigen als dweilen en of je de hele ruimte of alleen hoeken, randen of een specifieke plek wil aanpakken. In de automodus wordt de gehele ruimte gereinigd, in de edge-modus de hoeken en randen en in de spotmodus reinig je specifieke plekken die erg vies geworden zijn. De N78D is uitgerust met een high-efficiency-filter. Stofzuigen betekent in z'n algemeenheid dat klachten van allergieën of astma verminderen. Het filter zorgt er daarnaast voor dat je lucht schoner is, met eveneens een positief effect.


Handig om te weten


Deze stofzuiger kan zowel stofzuigen als dweilen en dat is ontzettend handig, zeker als je een harde houten of stenen vloer hebt. Zelfs kleine verhogingen of drempels zijn geen probleem. Dweilen gaat niet helemaal vanzelf. Vooraf vul je het reservoir, breng je de dweil aan en geef je aan waar je wil reinigen. Na het dweilprogramma leeg je het reservoir en verwijder je de dweil. Realiseer je daarnaast dat een robotstofzuiger niet in alle hoeken kan komen en niet onderhoudsvrij is. Vervang borstels regelmatig en maak sensoren nu en dan schoon. Wil je een stofzuiger met nóg meer mogelijkheden, die tussentijds het reservoir leegt en z'n programma daarna hervat of bijvoorbeeld je vloer ook droogt na het dweilen, neem dan de Deebot R98.