Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Ecovacs Deebot Ozmo 610 Robotstofzuiger

Ecovacs Deebot Ozmo 610 Robotstofzuiger

  EAN: 6943757610761
  Merk: ECOVACS
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
349,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Volautomatische robotstofzuiger

De Ozmo 610 robotstofzuiger is een stofzuiger waarmee je letterlijk en figuurlijk alle kanten op kan! Met zijn Smart Cleaning Path Navigatie zoekt hij de meest efficiente route om je kamer schoon te maken, zonder ook maar een plekje over te slaan.Je kan deze robotstofzuiger via de Ecovacs app zodanig instellen dat hij structureel een vast programma volgt. Dus als jij gaat werken, doet de Deebot Ozmo 610 netjes zijn werk. Als de accu leeg dreigt te raken, rijdt hij zelfstandig weer naar het oplaadstation, dus je komt altijd thuis in een schoon huis! Hij is tevens te bedienen met een bijgeleverde afstandsbediening.


Krachtige stofzuiger met dweilfunctie

Deebot Ozmo 610 beschikt over een krachtige stofzuiger, waarvan je de zuigkracht met de app en afstandsbediening kan instellen. Met lage zuigkracht verwijder je licht vuil en bespaar je op de accu. Wil je je tapijt stofzuigen? Zet de zuigkracht dan op maximaal om vuil diep uit het tapijt te zuigen. Ook kun je ervoor kiezen om Deebot uit te rusten met een V-vormige borstel om zelfs het grofste vuil van de grond te krijgen.De robotstofzuiger is tevens uitgerust met een dweilfunctie. Vul het reservoir met water en de Ozmo 610 voorziet de verwisselbare en wasbare microvezel doek van water voor een vlekkeloos resultaat.


Selecteer de juiste schoonmaakmodus

Je kan kiezen uit verschillende voorgeprogrammeerde schoonmaakopties: Allereerst heeft Ozmo 610 twee verschillende schoonmaakpatronen: Random Cleaning Pattern of Programmed Cleaning Pattern. De eerste optie houdt in dat de stofzuiger rechtdoor rijdt en een andere richting kiest als een obstakel in de weg staat. Met het tweede (standaard) patroon, rijdt Deebot heen en weer volgens de meest efficiënte route en wordt de klus afgemaakt met de Edge Mode, waarin grondig langs de muren of obstakels wordt schoongemaakt.Je kan ook kiezen uit vier verschillende modi met variërende zuigkracht en werkwijze:• Auto Mode: algemene schoonmaakmodus• Edge Mode: om specifiek in hoeken en langs randen schoon te maken• Spot Cleaning: verwijdert vlekken binnen een klein gebied• Max Vacuum: voor het meest grove vuil.


Handig om te weten

Het oplaadstation voor de Ozmo 610 moet aan beide zijden 0,5 meter vrije ruimte te hebben en 1,5 meter aan de voorkant. Zodoende kan Deebot gemakkelijk terug navigeren naar het oplaadpunt.De Deebot Ozmo 610 creëert geen digitale kaart, die je in de app kan raadplegen. Alles wordt opgeslagen in de robotstofzuiger zelf. Het model Ozmo 930 doet dit wel, met als voordeel dat je gebieden op de kaart kan aangeven om extra schoon te maken of juist te vermijden.Als je tapijten met franjes in huis hebt, zorg dan dat de franjes naar binnen gevouwen zijn. Dan komt de robotstofzuiger hier niet in vast te zitten.In het geval een trap naar beneden of een afstapje zich in de ruimte bevindt, bestuur de Ozmo 610 dan met de afstandsbediening of plaats een fysieke afzetting om te zorgen dat de detectoren de trap of het afstapje kunnen waarnemen.