Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Eenvoudige FIBARO Apple Homekit schakelaarmodule

Eenvoudige FIBARO Apple Homekit schakelaarmodule

  Meubels
  EAN: 5902701701031
  Merk: Fibaro
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
60,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Controle en besparing


Doe het licht aan met uw smartphone als u bijna thuis bent, of doe het juist uit als u dat vergeten bent bij het weggaan. Creëer meer veiligheid thuis door de elektrische apparaten van uw keuze op afstand aan of uit te doen bij gevaar, uw energieverbruik te controleren... Het is allemaal mogelijk met de FIBARO schakelaarmodule. Het kleine apparaat past achter ieder stopcontact. Het werkt ook met Apple Homekit. Door het achter een schakelaar te plaatsen kan er een verlichtingscircuit van 8A bediend worden.


Een klein accessoire met vele mogelijkheden


De module is het ideale accessoire om uw elektrische apparaten vanop afstand te bedienen. Verlichting, afwasmachine, hifi-installatie, koffieapparaat… U kunt de apparaten naar keuze aan- en uitzetten vanaf uw smartphone. Wees niet meer bang dat u vergeet het licht in de woonkamer uit te doen voordat u naar uw werk gaat. U kunt het op kantoor doen via uw smartphone.


Werkt met Apple Homekit


Deze module geeft ook het elektriciteitsverbruik van al uw apparaten weer. U heeft verder de mogelijkheid om ze naar eigen inzicht, levensstijl en behoefte te programmeren, waarbij u energie bespaart. Hierdoor staan uw elektrische apparaten niet in standby-modus, wat veel energie kost.


Goed om te weten


Met dit apparaat kunt u ook de veiligheid thuis vergroten en scenario's creëren: Geeft uw FIBARO rookmelder aan dat uw kraan lekt en staat het koffieapparaat aan? Sluit de stroom af via het stopcontact en voorkom elektrocutie. Bedien uw verwarming of verlichting in geval van brand, etc.
Doe uw elektrische apparaten uit als deze niet goed werken. De module detecteert ook problemen (oververhitting, communicatieproblemen tussen de module en het apparaat...). U kunt uw apparaten ook zodanig programmeren dat ze reageren op de meldingen die worden verstuurd door de verschillenden FIBARO sensoren. Lekkage? Stel de watertoevoer bijvoorbeeld zo in dat deze automatisch wordt afgesloten.
De eenvoudige schakelaarmodule is speciaal ontworpen om samen te gaan met Apple Homekit. Het gaat zodoende niet samen met het Home Center en u heeft bij gebruik een specifieke app nodig: FIBARO voor Homekit. U kunt gebruik maken van stemcontrole met Siri.
Het apparaatje (van 42,5 x 38 x 20,4 mm) past in de meeste muurdozen (achter de stopcontacten) en achter een groot aantal schakelaars.
Hij communiceert via Bluetooth met laag verbruik of het Z-Wave protocol. Om hem te bedienen heeft u een Homekit nodig die werkt op iOS 10 (of een nieuwere versie). Om hem te automatiseren of op afstand te bedienen heeft u een Apple tv met iOS 10 (of nieuwere versie) of een iPad die werkt op iOS 10 (of nieuwer) nodig.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Trust Zigbee Dimbare E27 LED-lamp Wit
Trust Zigbee Dimbare E27 LED-lamp Wit
17,-
Meer informatie
Julian kinderstoel Magis Me Too geel
Julian kinderstoel Magis Me Too geel
95,-
Meer informatie
TOOU Stellar Holes chair - Kunststof eetkamerstoel - Zwart
TOOU Stellar Holes chair - Kunststof...
114,-
Meer informatie
Imperial Dabman i200CD Stereo DAB+ en Internetradio (Zwart)
Imperial Dabman i200CD Stereo DAB+ en...
219,-
Meer informatie