Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
EVE Door & Window - Draadloze contactsensor voor Apple Homekit

EVE Door & Window - Draadloze contactsensor voor Apple Homekit

  Huis en tuin
  EAN: 4260195391260
  Merk: EVE
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
40,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Heb ik het raam wel dicht gedaan?

Dat vraag je je wel eens af als je net van huis bent vertrokken. Met de EVE Door & Window contactsensor bekijk je gemakkelijk op je iPhone, iPad of Apple watch of het raam open staat of niet. Je hoeft hiervoor niet eens de app te openen, want EVE producten werken naadloos samen met onder andere Siri. Je hoeft het haar alleen maar te vragen!


Hoe werkt de sensor?

De EVE Door & Window is een sensor. die bestaat uit twee delen. Het ene deel bevestig je op een kozijn, het andere aan een raam, deur of misschien een kastdeur. Als de delen een bepaalde afstand van elkaar hebben, stuurt de sensor een signaal naar de app dat de deur of raam is geopend.Vervolgens check je gemakkelijk de status van je deur, raam of zelfs het kastje waar het snoep ligt opgeslagen. Er wordt zelfs opgeslagen hoe vaak iets is geopend en voor hoe lang.


Uitgebreide mogelijkheden

EVE producten werken perfect met Apple Homekit en Siri, zo ook de EVE Door & Window. Door de mogelijkheden die de EVE producten en Homekit met zich meebrengen, kun je helemaal los met het configureren van jouw ideale smart home. De EVE Door & Window staat in contact met de andere EVE en Homekit compatibele apparaten, waardoor je per situatie scenes in kunt stellen.Zo kun je verlichting aan laten gaan als je een deur opent. Zo tast je niet in het duister, Of stel in dat de verwarming stopt met verwarmen als er een raam open staat. Deze scenes kun je instellen in combinatie met andere EVE producten.


Handig om te weten

Voor het bedienen van de EVE Door & Window en andere EVE producten heb je een apparaat met iOS nodig, zoals een iPhone, iPad of Apple TV. Een iPad of Apple TV kun je instellen als hub, die dient als hart van jouw slimme Homekit omgeving.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Smanos WI-20 Waterleksensor
Smanos WI-20 Waterleksensor
60,-
Meer informatie
Somfy Movement Sensor Indoor
Somfy Movement Sensor Indoor
80,-
Meer informatie
Somfy IO rookmelder
Somfy IO rookmelder
80,-
Meer informatie
Nedis Warm Dimbaar Wit LED filament lamp E27 (Bol)
Nedis Warm Dimbaar Wit LED filament lamp E27 (Bol)
25,-
Meer informatie