Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
EVE Energy - Slimme stekker en energiemeter voor Apple Homekit

EVE Energy - Slimme stekker en energiemeter voor Apple Homekit

  Elektronica
  EAN: 4260195391277
  Merk: EVE
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
50,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Maak apparaten slim

Wil je je favoriete schemerlamp met een app bedienen? Of misschien wel met je stem door Siri of Aple Homekit te gebruiken? Dan is de EVE Energy dé uitkomst. Deze slimme stekker maakt 'domme' apparaten slim en monitort eveneens het energieverbruik op lange termijn, zodat je via de app inzicht krijgt in het verbruik.Uiteraard kun je niet alleen verlichting, maar ook andere apparaten (met een stekker) van afstand of met je stem bedienen door deze te koppelen aan de EVE Energy.


Combineer apparaten en funtionaliteiten

Door de EVE Energy te combineren met andere EVE apparaten, kun je scenes instellen om je huis echt smart te maken. Allereerst kun je al beginnen door met de EVE Energy timers in te stellen om apparaten automatisch aan en uit te laten gaan op vaste tijdstippen.Ook kun je een apparaat aan laten gaan middels de EVE Energy als iemand binnenkomt (EVE Motion of contactsensor) of juist uit laten gaan als iemand de deur uit gaat.Bovendien kun je Apple Homekit of Siri opracht geven om een apparaat aan te laten gaan.


Smart Home volgens Apple

Met Apple Homekit maakt Apple zijn intrede in de smart home wereld. Het platform van de tech-gigant is al compatible met tientallen slimme producten. De EVE Energy is hier een van en is een oplossing die perfect afgemeten is op het Homekit platform. Maak je bestaande apparaten slim in een handomdraai.


Uitgebreide mogelijkheden

Door de mogelijkheden die de EVE producten en Homekit met zich meebrengen, kun je helemaal los met het configureren van jouw ideale smart home. De EVE Energy zorgt ervoor dat zelfs je bestaande apparaten te bedienen zijn met een druk op je smartphone of met je stem via Siri.


Handig om te weten

Voor het bedienen van de EVE Energy en andere EVE producten heb je een apparaat met iOS nodig, zoals een iPhone, iPad of Apple TV. Een iPad of Apple TV kun je instellen als hub, die dient als hart van jouw slimme Homekit omgeving.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Canon PIXMA MX495 All-In-One printer (kleur)
Canon PIXMA MX495 All-In-One printer (kleur)
60,-
Meer informatie
Apple iPad Pro 11 inch (2018) WiFi 1TB Space Grey
Apple iPad Pro 11 inch (2018) WiFi 1TB Space Grey
1.812,-
Meer informatie
Apple USB-C naar VGA Adapter
Apple USB-C naar VGA Adapter
89,-
Meer informatie
NewStar PLASMA-W040BLACK Flatscreen Wandsteun
NewStar PLASMA-W040BLACK Flatscreen Wandsteun
49,-
Meer informatie