Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
EVE Motion - Draadloze bewegingssensor voor Apple Homekit

EVE Motion - Draadloze bewegingssensor voor Apple Homekit

  Huis en tuin
  EAN: 4260195390980
  Merk: Elgato
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
45,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Geen schakelaar meer nodig

Je loopt met je handen vol de trap op, maar het is pikdonker en je moet de lichtschakelaar van de bovenverdieping nog omzetten... noodgedwongen met je elleboog. Geen ideale situatie. Met de EVE Motion bewegingsmelder is dit verleden tijd! Plaats de bewegingsmelder bovenaan de trap en koppel je verlichting eraan. Zo wordt het licht automatisch ingeschakeld, zodra je de trap op komt! De EVE Motion vormt zo een goede aanvulling op het EVE assortiment.


Wat kan de EVE Motion?

De gevoeligheid van de EVE Motion is handmatig in te stellen. Zo krijg je niet direct een melding als er minimale beweging is in huis als je niet thuis bent. Of stel in dat de verlichting aangaat bij de kleinste beweging. De sensor heeft een bereik van 120 graden en 9 meter afstand.De bewegingssensor is IPX3 waterbestendig. Dit betekent dat deze spatwaterdicht is en kan worden gebruikt in vochtige omgevingen, zoals in de badkamer.Als de EVE Motion beweging waarneemt, kun je via de app instellen dat je een pushmelding op je smartphone of tablet ontvangt. Zo kun je met een gerust hart van huis en wordt je gewaarschuwd als beweging in huis wordt waargenomen. Tegelijkertijd kun je er ook voor zorgen dat de verlichting wordt ingeschakeld, handig voor als je weer thuis komt!Alle bewegingsmeldingen worden in de app bijgehouden en kunnen worden teruggekeken.


Handig om te weten

Voor het bedienen van de EVE Motion en andere EVE producten heb je een apparaat met iOS nodig, zoals een iPhone, iPad of Apple TV. Een iPad of Apple TV kun je instellen als hub, die dient als hart van jouw slimme Homekit omgeving.Controleer of andere sensors en apparaten te koppelen zijn aan de bewegingsmelder. De EVE producten werken gegarandeerd met de EVE Motion. Koppel je netwerk van apparaten en sensors vervolgens aan Apple Homekit om stembesturing mogelijk te maken.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Philips Hue White E27 LED lamp (2pack, met bluetooth)
Philips Hue White E27 LED lamp (2pack, met...
30,-
Meer informatie
Philips Hue Motion Sensor
Philips Hue Motion Sensor
39,-
Meer informatie
EZVIZ Slimme Stekker
EZVIZ Slimme Stekker
30,-
Meer informatie
SpeedComfort Basic mono set (A+B)
SpeedComfort Basic mono set (A+B)
65,-
Meer informatie