Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
EVE Smoke - Slimme rookmelder voor Apple Homekit

EVE Smoke - Slimme rookmelder voor Apple Homekit

  Meubels
  EAN: 4260195391574
  Merk: EVE
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
119,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Slimme brandbeveiliging

Als er brand uitbreekt in huis, wil je natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte zijn, waar je ook bent. De EVE Smoke slimme rookmelder zorgt daarvoor door een luide sirene te luiden, pushberichten naar je smartphone of tablet te sturen én door een bericht te laten uitzenden door Apple Homekit.Bovendien kun je de EVE Smoke ook laten samenwerken met andere slimme producten van EVE om zo nóg meer waarschuwingssignalen of bijvoorbeeld noodverlichting aan te laten gaan.


Meer dan alleen een rookmelder

De EVE Smoke is niet zomaar een rookmelder. Dit apparaat is te koppelen aan vele andere slimme apparaten en vergt zeer weinig onderhoud.Vooral de batterijduur van deze energiezuinige slimme rookmelder valt op: je hoeft slechts eens in de 10(!) jaar de batterijen te vervangen. Ook controleert de EVE Smoke zichzelf op een goede werking. Als er iets mis is met één van de sensoren, ontvang je automatisch een pushbericht of een melding via Apple Homekit. Zo kun je ervan op aan dat je rookmelder altijd werkt.


Combineer met andere apparaten

Je kan verschillende apparaten koppelen aan de EVE Smoke slimme rookmelder. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in te stellen dat slimme lampen, of lampen die zijn aangesloten met de EVE Energy slimme stekker, aangaan als rook wordt waargenomen. Op die manier vind je altijd je weg naar veiligheid.


Handig om te weten

Voor het bedienen van de EVE Smoke en andere EVE producten heb je een apparaat met iOS nodig, zoals een iPhone, iPad of Apple TV. Een iPad of Apple TV kun je instellen als hub, die dient als hart van jouw slimme Homekit omgeving.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Flexson PLAY:1 Verlengkabel Zwart (1m)
Flexson PLAY:1 Verlengkabel Zwart (1m)
10,-
Meer informatie
Anouk eetkamerstoel Hübsch zwart
Anouk eetkamerstoel Hübsch zwart
277,-
Meer informatie
MiPow Playbulb String Groen
MiPow Playbulb String Groen
29,-
Meer informatie
Passe Partout tafel Magis 50cm vierkant wit
Passe Partout tafel Magis 50cm vierkant wit
375,-
Meer informatie