Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
EVE Thermo - Slimme radiatorthermostaat voor Apple Homekit

EVE Thermo - Slimme radiatorthermostaat voor Apple Homekit

  Huis en tuin
  EAN: 4260195391581
  Merk: EVE
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
65,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Verwarmen 2.0

De EVE Thermo radiatorknop zorgt ervoor dat je de temperatuur per ruimte of zone kan reguleren. Zo kun je je woonkamer comfortable verwarmen tot 21 graden, terwijl je je slaapkamer koel houdt op 17 of 18 graden. Als je naar bed gaat, kun je ervoor zorgen dat de temperatuur op de slaapkamer oploopt. Of je daar de thermostaat voor nodig hebt, is aan jou.Desalniettemin kun je via de EVE app op je Apple device de temperatuur per radiatorknop handmatig instellen of tijdschema's instellen zodat de verwarming automatisch gaat. Je kan deze radiatorknop zelfs met je stem bedienen via Apple Homekit en Siri. Dat is nog eens verwarmen 2.0!


Combineren van EVE producten

Je kan de EVE Thermo gemakkelijk combineren met andere EVE producten om zo nóg slimmer te verwarmen: als je de EVE Window & Door contactsensor op een raam hebt geplaatst, kun je de EVE Thermo zo instellen dat deze stopt met verwarmen als het raam open staan. Zo verwarm je niet voor Jan met de korte achternaam!Ook kun je instellen dat de verwarming alleen aan gaat als er iemand in huis is en kun je de Vacation Mode instellen als je op vakantie gaat.


Smart Home met Apple

Met Apple Homekit maakt Apple zijn intrede in de smart home wereld. Het platform van de tech-gigant is al compatible met tientallen slimme producten. De EVE Thermo is hier een van en is een oplossing die perfect afgemeten is op het Homekit platform. Bedien je verwarming met Siri!Zeg tegen Siri dat de verwarming in de woonkamer op 23 graden moet staan en zij zorgt ervoor dat het gebeurt!


Handig om te weten

Voor het bedienen van de EVE Thermo en andere EVE producten heb je een Apple apparaat met iOS nodig, zoals een iPhone, iPad of Apple TV. Een iPad of Apple TV kun je instellen als hub, die dient als hart van jouw slimme Homekit omgeving.De radiatorknop is geschik voor M30 - 1,5 radiatorknoppen.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Netatmo Additionele Binnenmodule voor Weerstation
Netatmo Additionele Binnenmodule voor Weerstation
70,-
Meer informatie
Arlo 3 Camerahoezen Zwart
Arlo 3 Camerahoezen Zwart
25,-
Meer informatie
iRobot kussenset
iRobot kussenset
13,-
Meer informatie
Nuki Keypad 2.0 - Toetsenblok
Nuki Keypad 2.0 - Toetsenblok
79,-
Meer informatie