Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
FIBARO Apple Homekit contactsensor voor deur en raam

FIBARO Apple Homekit contactsensor voor deur en raam

  Meubels
  EAN: 5905279987494
  Merk: Fibaro
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
60,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Voorkom inbraak


Is er bij u ingebroken en wilt u uw woning beschermen? Of wilt u gewoon niet dat er bij u ingebroken wordt? Dan is de FIBARO contactsensor voor deuren en ramen het accessoire dat u nodig heeft. Deze detecteert namelijk inbraakpogingen in uw woning door het waarnemen van plotselinge opening van uw deuren en ramen, waarbij u een notificatie op uw iPad of iPhone ontvangt.


Hoe werkt het?


De detector bestaat uit twee delen: plaats het grootste deel -de sensor- op de deur- of raamlijst en installeer het kleinste deel -de magneet- op de deur (of het raam) zelf. Als de deur open gaat wordt het magnetische contact tussen beide delen verbroken. De sensor knippert dan een keer en stuurt u een notificatie op uw iPad of iPhone.


Meer dan alleen een sensor


Maar de sensor meet ook iedere 10 minuten de temperatuur. Als de laatste meting een graad verschilt met de vorige meting krijgt u een melding op uw iPhone.


Werkt met Apple Homekit


Hij heeft ook een bescherming tegen vandalisme waarmee iemand die het kastje probeert te openen of demonteren, wordt waargenomen. Hij knippert dan 1 of 2 keer en u krijgt weer een melding.


Goed om te weten


Maar dat is nog niet alles: Hij controleert elke dag de batterij en stuurt u een melding op uw smartphone als het energieniveau lager dan 15% is. Zo weet u wanneer hij vervangen moet worden.
Ten slotte biedt de sensor twee persoonlijke opties: U kunt kiezen of het LED-lampje knippert als de deur of het raam waarop hij is geïnstalleerd opengaat. En u bepaalt of de magneet dichtbij is als de deur gesloten is (standaardinstelling) of open.
Dit apparaat is speciaal ontworpen om samen te gaan met Apple Homekit. Het gaat zodoende niet samen met het Home Center en u heeft bij gebruik een specifieke app nodig: FIBARO voor Homekit. U kunt echter scenario's in geval van inbraak creëren (hij kan bijvoorbeeld de sirene in werking stellen om inbrekers af te schrikken) en gebruik maken van stemcontrole met Siri.
Deze sensor voor deuren en ramen werkt op een AA ER14250-batterij. Hij communiceert via Bluetooth met laag energieverbruik en heeft een bereik tot 50 m. Voor gebruik moet u de FIBARO-app voor Homekit installeren en beschikken over een apparaat met iOS 9.3 (of een nieuwere versie): een iPod Touch, iPad of een iPhone. Bovendien is het mogelijk om hem vanop afstand te controleren en te automatiseren met de volgende apparaten: 3e generatie Apple TV met een Apple TV 7.2.1 programma (of nieuwere versie) of een 4e generatie Apple TV met tvOS 9.2 (of nieuwer).
Voor extra doeltreffendheid is het sterk aan te raden om meerdere sensoren te installeren, een bij elke ingang van uw woning (voordeur, achterdeur, ramen op de benedenverdieping, ...).

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

EMAT Beltrafo voor Nest Hello
EMAT Beltrafo voor Nest Hello
25,-
Meer informatie
Industry stoel Seletti armleuningen wit
Industry stoel Seletti armleuningen wit
240,-
Meer informatie
Nest Hello Videodeurbel
Nest Hello Videodeurbel
249,-
Meer informatie
WiZ Colours GU10 LED-spot
WiZ Colours GU10 LED-spot
25,-
Meer informatie