Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
FIBARO Apple Homekit knop wit

FIBARO Apple Homekit knop wit

  Meubels
  EAN: 5902701700188
  Merk: Fibaro
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
52,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Meer mogelijkheden voor uw domoticasysteem


Het is handig om uw verbonden apparaten met uw smartphone te bedienen. Maar wat te doen als u uw smartphone kwijt bent? Als u haast heeft? Simpelweg een extra accessoire gebruiken waarmee u de apparaten van uw FIBARO- en HomeKitsystemen in een klik kunt (des)activeren zonder smartphone of tablet. De witte FIBARO Apple HomeKit knop vervult precies dezelfde rol, en nog meer ... Ontdek samen met ons de mogelijkheden!


Een accessoire met veel functies


Met een druk op de witte FIBARO-knop kunt u alle apparaten van uw FIBARO- en HomeKitsystemen bedienen. Zet ze aan of uit al naargelang uw behoeften. Met dit accessoire kunt u klik-sequenties creëren om verschillende apparaten te (des)activeren (een klik voor de woonkamerlamp, twee voor de televisie en 3 voor de hifi-installatie bijvoorbeeld). U kunt ook scenario's creëren met de verbonden HomeKit-apparaten: uw verwarmingssysteem inschakelen, de kleur van uw Philips Hue lampen veranderen... Op het punt te vertrekken? Beveilig uw huis met een druk op de knop! Verbind hem aan al uw verbonden apparaten voor steeds meer mogelijkheden.


Goed om te weten


Dit accessoire heeft ook een paniekknop-functie. Hij is dus perfect voor alleenstaande senioren, zieken of kinderen. U ontvangt een notificatie als er iemand op de knop drukt.
Het systeem is flexibel past zich aan uw behoeften aan: U kunt hem permanent installeren of mobiel, zodat u hem altijd binnen handbereik heeft. Houd hem verstopt of juist in het zicht. U kunt er ook voor kiezen om hem te installeren als extra schakelaar in de slaapkamer van de jongste, zodat hij er zelf bij kan om het licht aan en uit te doen.
Deze knop is ontworpen om samen te gaan met Apple HomeKit en niet met het Home Center. Voor de bediening heeft u een iOS-apparaat (iPhone, iPad) nodig met iOS (of een nieuwere versie) en moet de FIBARO-app voor HomeKit worden gedownload. U heeft ook een interface nodig: een Apple TV met tvOS 10 (of nieuwere versie) of een iPad met iOS 10 (of nieuwer). Hij communiceert via Bluetooth met laag verbruik (een 2,4 GHz netwerk is nodig) en het bereik gaat tot 50 m.
Hij werkt op een ER14250-batterij met levensduur van minstens 2 jaar (bij 10 keer drukken per dag). De knop controleert de batterij dagelijks en geeft alle verzamelde informatie op uw iOS-apparaat door. Als het energieniveau van de batterij onder de 15% komt, krijgt u een melding.
Het is mogelijk om geluidssignalen in te stellen die de status van de knop aangeven of te zorgen dat de knop bij handelingen geluidssignalen afgeeft (een piep per klik bijvoorbeeld).
Dit model is verkrijgbaar in het wit, maar er zijn ook andere kleuren beschikbaar in ons assortiment: rood en zwart. Een voor ieder gezinslid, handig!

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Abaco tuinstoel Serax wit - wit
Abaco tuinstoel Serax wit - wit
275,-
Meer informatie
Easy Table tuintafel Magis zwart
Easy Table tuintafel Magis zwart
530,-
Meer informatie
Honeywell Evohome tag-lezer en 2 tags
Honeywell Evohome tag-lezer en 2 tags
83,-
Meer informatie
Zuiver Albert Kuip Tuinstoel
Zuiver Albert Kuip Tuinstoel
26% korting!
259,- 192,-
Meer informatie