Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
FIBARO koolmonoxidedetector Apple Homekit

FIBARO koolmonoxidedetector Apple Homekit

  Meubels
  EAN: 5902701700089
  Merk: Fibaro
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
100,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Koolmonoxide is een onwaarneembare vijand.


In ieder geval niet waarneembaar door het menselijk lichaam. Koolmonoxide -of CO- is een heel giftig gas dat niet te ruiken of te zien is. Ieder jaar komen er ongeveer 100 personen in het ziekenhuis terecht na een koolmonoxidelek en jaarlijks komen hierdoor een tiental mensen om het leven. Het is dus heel belangrijk om het op tijd te detecteren. De FIBARO detector detecteert CO, maar dat is niet het enige: hij meet de temperatuur en neemt iedere poging tot vandalisme waar. En hij werkt met Apple Homekit!


Een veelzijdige detector


De detector is heel gevoelig en waarschuwt u zeer snel bij een abnormale/dodelijke concentratie koolmonoxide. de LED-indicator gaat dan rood knipperen en de detector geeft iedere 5 seconden 4 piepsignalen van 5 seconden. U ontvangt ook een notificatie op uw iOS-apparaat (iPhone, iPad...). Handig als u afwezig bent. Het apparaat meet regelmatig het CO-gehalte en maakt hiervan een verslag: als de meting meer dan 5 ppm afwijkt van de vorige meting krijgt u een waarschuwing op uw iPhone of iPad.


Werkt met Apple Homekit


De detector meet ook iedere 30 seconden de kamertemperatuur. Als de laatste meting meer dan 0,5 °C afwijkt van de vorige meting ontvangt u een melding op uw iOS-apparaat.


Goed om te weten


Zowel voor de CO als voor de temperatuur worden de 2 500 laatste gegevens opgeslagen in het geheugen van het apparaat. Deze zijn beschikbaar in de FIBARO-app voor Homekit.
Dat is niet alles: de detector is voorzien van een bescherming tegen vandalisme: Hij merkt bijvoorbeeld wanneer iemand de basis probeert weg te halen en waarschuwt u op uw smartphone. Het LED-lampje knippert dan ook (wit) en piept. Het apparaat controleert tevens elke 6 uur het niveau van zijn batterij en stuurt u daarvan een verslag op uw iPhone/iPad. Verder wordt u op uw iOS-apparaat gewaarschuwd als de batterij leger raakt (energieniveau onder de 15%) en de detector gaat piepen. Het LED-lampje knippert dan elke 30 seconden (groen).
Dit apparaat is speciaal ontworpen om samen te gaan met Apple Homekit. Het gaat zodoende niet samen met het Home Center en u heeft bij gebruik een specifieke app nodig: FIBARO voor Homekit. U kunt echter scenario's creëren als hij koolmonoxide waarneemt en gebruikmaken van stemcontrole met Siri. In ons assortiment is ook een model beschikbaar dat werkt met Home Center, compatibel met apparaten die met Android werken.
De rookmelder werkt op een CR123A-batterij, met een levensduur van ongeveer 8 jaar. Hij kan de CO-concentratie tussen 0 en 450 ppm meten en is precies tot aan 10 ppm.
Hij communiceert via Bluetooth met laag energieverbruik en heeft een bereik tot 50 m. Voor gebruik dient u de FIBARO-app voor Homekit te installeren en te beschikken over een apparaat dat werkt met iOS 9.3 (of nieuwere versie). Verder heeft u een Apple TV met iOS 9.2 (of nieuwere versie) of een iPad met iOS 9.3 (of nieuwer) nodig als u hem vanop afstand wilt controleren of automatiseren.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Flexson PLAY:1 Vloerstandaard Wit (2-pack)
Flexson PLAY:1 Vloerstandaard Wit (2-pack)
99,-
Meer informatie
Dodo kinderstoel Magis Me Too geel
Dodo kinderstoel Magis Me Too geel
169,-
Meer informatie
Fatboy Rondeju Poef
Fatboy Rondeju Poef
229,-
Meer informatie
Exotan Tulip Stoel
Exotan Tulip Stoel
10% korting!
179,- 161,-
Meer informatie