Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Fibaro Smoke Sensor

Fibaro Smoke Sensor

  Meubels
  EAN: 5902020528265
  Merk: Fibaro
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
65,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Een hoogtechnologische detector


De geconnecteerde rookmelder 2 van Fibaro maakt gebruik van de modernste foto-elektrische detectoren en temperatuursensoren om maximale bescherming te bieden tegen brand en smeulend vuur. Hij combineert veiligheid en design. Zijn veelkleurige LED en geïntegreerde sirene van 100 dB waarschuwen u bij gevaar en informeren u over de status van de melder (lage batterij, storing, te hoge temperatuur, verlies van het Z-Wave signaal...). Hij kan ook ongebruikelijke temperatuurschommelingen opvangen.

Verbinding met het Fibaro Home Center


Sluit de melder aan op uw Fibaro Home Center en kies de acties die u wilt uitvoeren bij brand, rook of andere gevallen. Als er bijvoorbeeld rook wordt gedetecteerd, kunt u hem zo instellen dat de ramen en de garagedeur worden geopend en dat de verlichting wordt ingeschakeld om de weg naar buiten te verlichten... U kunt ook de gevoeligheid van de melder instellen. Op deze manier kan de keukensensor minder gevoelig worden ingesteld dan de andere sensoren, zodat hij niet aangaat wanneer u kookt. En in andere ruimten waar minder rook is, dient u de gevoeligheid van uw detectoren op het maximum in te stellen voor optimale veiligheid.

Z-Wave


Deze rookmelder van Fibaro is uitgerust met een Z-Wave testbereik en een elektronisch registratieapparaat dat rook- en temperatuurgegevens verzamelt. Hierdoor kan het apparaat u in de toekomst nog beter beschermen.

Goed om te weten


De rookmelder werkt op een CR123A batterij, met een levensduur van ongeveer 2 jaar. U hoeft alleen even naar de melder te kijken om na te gaan of de batterij moet worden vervangen: de LED knippert geel en geeft een continue pieptoon. Hij waarschuwt u ongeveer 30 dagen voordat de batterij volledig ontladen is. Het Fibaro Home Center toont u ook visueel de batterijstatus: het corresponderende pictogram is rood als de batterij moet worden vervangen.
De melder voert om de 10 seconden tests uit en waarschuwt u als er een storing wordt gedetecteerd. Ok zelf moet u regelmatig een test doen (ons advies: één keer per week).
De gevoeligheid van de rookmelder is standaard ingesteld op "medium". Maar u kunt hem verhogen (hoge gevoeligheid) of verlagen (lage gevoeligheid). Er zijn drie niveaus beschikbaar. In ruimten waar onder normale omstandigheden geen rook aanwezig is, moet de gevoeligheid maximaal zijn, zodat een eventuele brand zo snel mogelijk wordt ontdekt.
De detector is compatibel met elke Z-Wave controller en met Android- en Apple-smartphones. Zijn bereik kan binnenshuis oplopen tot 30 m.
De temperatuursensor heeft een detectiebereik tussen -20 en 100 °C en is tot 0,5 °C nauwkeurig). U dient de temperatuursensor zelf in te schakelen, omdat deze functie standaard is uitgeschakeld. U kunt hem naar wens configureren.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Springfield loungestoel Jan Kurtz
Springfield loungestoel Jan Kurtz
579,-
Meer informatie
Flexson One Vloerstandaard Wit
Flexson One Vloerstandaard Wit
80,-
Meer informatie
Industry stoel Seletti groen
Industry stoel Seletti groen
199,-
Meer informatie
Foscam FI9851P Indoor Dome IP-camera
Foscam FI9851P Indoor Dome IP-camera
70,-
Meer informatie