Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
FIBARO Z-Wave motion sensor ZW5

FIBARO Z-Wave motion sensor ZW5

  Meubels
  EAN: 5902020528579
  Merk: Fibaro
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
58,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Multi functioneel


De FIBARO Motion Sensor is de slimme waakhond van je huis: het kan de kleinste beweging detecteren, maar zit ook boordevol slimme functies. Deze bewegingsmelder kan ook de temperatuur in de kamer meten en met een gekleurd lichtsignaal laten weten hoe warm het is als je de kamer binnenkomt. De sensor 'voelt' de kleinste verplaatsing of zelfs een aardbeving. Hij kan zelfs de hoeveelheid licht meten en automatisch de lampen inschakelen! Wil je in de gaten houden hoeveel mensen er binnenkomen of weggaan? Plaats dan twee bewegingssensoren aan weerszijde van de deur.


Compact


De FIBARO Motion Sensor is verrassend compact: met een diameter van slechts 44 mm, kun je hem overal kwijt en in no-time verplaatsen. Deze nieuwste versie van de FIBARO Motion Sensor is uitgerust met de laatste draadloze Z-Wave technologie (ZW5). Dit betekent een beter bereik, langere levensduur van de batterij en ondersteuning voor data-encryptie. Door middel van de app heb je ook altijd en overal toegang tot de gegevens en realtime zicht op de situatie.


Voorbeelden van functies


Door het lezen van lichtniveau's in een kamer kan FIBARO de verlichting gedurende de gehele dag aanpassen aan de lichtintensiteit buiten en voor een optimaal comfort en efficënt met energie omgaan. Als er geen beweging in een kamer is en FIBARO detecteert dat een strijkijzer nog aan staat dan kan het systeem het strijkijzer uitschakelen en een brand voorkomen. De bewegings sensor beschikt over een interne versnellingsmeter die trillingen traceert en het alarm kan activeren als er geknoeid wordt met het apparaat.


Uitbreiding


De FIBARO Z-Wave motion sensor ZW5 vormt een extensie op de Fibaro Home Center Lite. Verbindt de sensor met de FIBARO Home Center Lite en profiteer van alle voordelen die deze bewegingssensor te bieden heeft.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

KlikAanKlikUit Afstandsbediening voor Beveiliging - ALKCT-2000
KlikAanKlikUit Afstandsbediening voor...
18,-
Meer informatie
Trust Zigbee Dimbare LED-lamp E27 Flame
Trust Zigbee Dimbare LED-lamp E27 Flame
18,-
Meer informatie
Philips Hue White & Colour Ambiance E27 LED lamp (2-pack)
Philips Hue White & Colour Ambiance E27 LED...
100,-
Meer informatie
Fatboy Concrete Kussen
Fatboy Concrete Kussen
39,-
Meer informatie