Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Fiësta Disco Wireless Bluetooth Speaker with party lights

Fiësta Disco Wireless Bluetooth Speaker with party lights

  Meubels
  EAN: 8713439214055
  Merk: Trust
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
179,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Let's have a party


Hou jij wel van een feestje? Vast wel. Met de Trust Urban Fiesta Disco heb je gegarandeerd succes. Deze trolley neem je makkelijk mee naar vrienden om daar flink de boel op z'n kop te zetten. Op allerlei manieren speel je jouw favoriete muziek af, bijvoorbeeld via Bluetooth vanaf je smartphone of tablet. Maar door middel van de 3,5mm aux-kabel koppel je ook makkelijk andere apparaten zoals computer en andere spelers aan je speaker. Maar er is meer. Met de Urban Fiesta Disco geef je ook een kamervullende lichtshow, met meerdere kleuren-LED's en verschillende effecten. Kies voor een vast patroon of laat de LED's meebewegen op de muziek. Wil je graag meezingen met de muziek of een toespraak houden? Een microfoon is bijgeleverd. Het woord is aan jou!

Volume en accuduur


De Urban Fiesta Disco is ontzettend krachtig en heeft een vermogen van maar liefst 50W. De speaker kun je aansluiten op het stopcontact, maar werkt ook prima op de sterke accu. Op vol volume kun je er maximaal 5 uur van genieten, maar afhankelijk van je volume en de lichtshow is een accuduur haalbaar van maximaal 20 uur.

Handig om te weten


De trolley heeft een aantal volumeregelingen: apart per mediakanaal en een master-volumeregeling. Via Bluetooth heb je een bereik van 10 meter. Trust heeft een aantal Urban Bluetooth-speakers, waaronder de Fiesta Disco. Er zijn volop compacte alternatieven. Als je een goedkope speaker zoekt neem je de Kubo. Wil je andere mogelijkheden dan bij de Kubo, kijk dan naar de Dixxo of de Ambus.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Honeywell draadloze omvormer +
Honeywell draadloze omvormer +
45,-
Meer informatie
Flexson One Vloerstandaard Wit (2-pack)
Flexson One Vloerstandaard Wit (2-pack)
120,-
Meer informatie
Babylon cementpot Serax 29x29 naturel
Babylon cementpot Serax 29x29 naturel
23,-
Meer informatie
iEast StreamAmp
iEast StreamAmp
198,-
Meer informatie