Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Gardena Smart Pressure Pomp

Gardena Smart Pressure Pomp

  Elektronica
  EAN: 4078500022545
  Merk: Gardena
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
489,-
Bestel dit artikel bij 50five

Andere aanbieders voor Gardena Smart Pressure Pomp

Betaal nooit te veel...

510,- Bestel dit artikel bij Fonq

Productomschrijving

Water besparen met Gardena

Op zoek naar een slimme en complete oplossing om water te besparen? Of heb je geen tijd om je favoriete bloemen te onderhouden? Of het nu gaat om de consumptie van je huishoudapparaten te controleren of om tot optimale besproeiing van je planten te komen, de intelligente pomp van Gardena laat je toe om de controle te behouden vanaf je smartphone. Druk, debiet, enz. - consulteer de verzamelde gegevens van de pomp in real time met de Gardena app, en neem de nodige maatregelen in het geval van een probleem.


Laag verbruik, maar krachtig!

Haar pomp van 1300 watt kan een debiet bereiken van 5000 liter water per uur en beschikt over een zelfaanzuighoogte van 8 meter. Dankzij haar innovatieve terugslagklep, garandeert de intelligente pomp een optimale water-aspiratie, terwijl het lage stroom-programma haar in staat stelt om te zorgen voor een verdeling die afgestemd is op apparaten waarvoor slechts weinig water nodig is. Naast de waterbesparing, verbruik je ook minder elektriciteit - de pomp wordt automatisch uitgeschakeld zodra ze niet meer gebruikt wordt, en treedt terug in werking, wanneer het nodig is.


Ontworpen om praktisch te zijn

Haar eenvoudige en compacte vormgeving staat toe om discreet te worden geïnstalleerd op de locatie van je keuze. De intelligente pomp beschikt ook over een opvouwbaar en discreet handvat, zodat je haar gemakkelijk kunt meenemen en opbergen bij vorst.


Flexibele compatibiliteit

De intelligente pomp van Gardena wordt verkocht met het Gardena controlestation - het centraliseert al je intelligente apparaten en laat je toe om deze te controleren en rechtstreeks toegang te hebben tot de verschillende analyses vanop je smartphone of tablet. Het kan gemakkelijk binnen geïnstalleerd worden en - eenmaal verbonden met het Internet via je huidige router - zorgt voor een draadloze verbinding met je verschillende aangesloten apparaten.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Apple iPad Pro 11 inch (2018) WiFi 64GB Space Grey
Apple iPad Pro 11 inch (2018) WiFi 64GB Space Grey
956,-
Meer informatie
Apple iPhone XS 64 GB Zilver
Apple iPhone XS 64 GB Zilver
1.244,-
Meer informatie
Belkin Lightning Rockstar - Hoofdtelefoonaansluiting naar oplaadadapter
Belkin Lightning Rockstar -...
32,-
Meer informatie
Apple iPad Pro 12,9 inch (2018) WiFi + 4G 64GB Zilver
Apple iPad Pro 12,9 inch (2018) WiFi + 4G 64GB...
1.345,-
Meer informatie