Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Gardena Smart Sensor

Gardena Smart Sensor

  EAN: 4078500018845
  Merk: Gardena
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
125,-
Bestel dit artikel bij 50five

Andere aanbieders voor Gardena Smart Sensor

Betaal nooit te veel...

138,- Bestel dit artikel bij Blokker

Productomschrijving

Optimaliseer het onderhoud van je tuin, dankzij de intelligente sensors van Gardena!


Je hebt niet echte groene vingers en je laat je planten vaak verwelken? Je bent vaak onderweg en gaat enkel naar huis om je tuin in een hopeloze toestand terug te vinden? De intelligente sensor van Gardena is speciaal ontworpen voor mensen aan wie het aan tijd of kennis ontbreekt, met betrekking tot het onderhoud van hun tuin. De Smart Sensor meet onder andere bodemvochtigheid, lichtintensiteit en de temperatuur. Door deze informatie is precies te bepalen wat de tuin nodig heeft en kan er bespaard worden op water.

Uitbreiding op de Gardena Smart systemen en sets


De Smart Sensor van Gardena informeert je over de actuele omstandigheden in jouw tuin. De sensor dient als uitbreiding op de Smart System set en werkt niet zonder de Gardena Smart Gateway. De Gateway moet in huis geplaatst zijn en verbinding hebben met een router zodat je deze via de smartphone of tablet (door middel van de app) kunt besturen.

Betrouwbaar


De sensor is eenvoudig te installeren en levert een betrouwbare verbinding en meetgegevens. De Smart Sensor werkt op 2x1,5 V batterijen, deze worden echter niet meegeleverd.