Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Gardena Smart Sileno Robotmaaier

Gardena Smart Sileno Robotmaaier

  Huis en tuin
  EAN: 4078500016766
  Merk: Gardena
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
1.499,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Altijd de gewenste graslengte

De robotmaaier Silone maait je gazon precies op de gewenste hoogte en zonder dat je je hoeft te verplaatsen. De SensorCut-technologie verzekert je dat er geen maailijnen zichtbaar zullen zijn, terwijl de EasyPassage-functie hem toestaat om de moeilijk toegankelijke delen van je tuin te onderhouden.


Vereenvoudigt je leven

De robot zal automatisch terugkeren naar zijn laadstation wanneer de batterijen leeg zijn. De maai-uren kunnen makkelijk worden ingesteld via de app, en kunnen worden aangepast volgens de uren van de irrigatie. De robotmaaier kan tuinen onderhouden tot 1000 vierkante meter. Dankzij zijn ingebouwde alarm word je gewaarschuwd voor elke poging tot diefstal zodra de Sileno zijn zone verlaat. Hij laat het gras fijngehakt op het gazon liggen, en vervult daarmee een natuurlijke meststoffunctie voor je gazon.


Laadstation

Zijn krachtige aandrijfsysteem staat hem toe om je gras te maaien, zelfs op oneffen oppervlakken of hellingen tot 35%. Zijn beschermkap van hoogwaardig kunststof beschermt hem tegen schokken en maakt het ook mogelijk om in de regen te functioneren. Hij is zo stil dat j hem niet hoort werken: geen probleem dus om je te ontspannen in de zon terwijl je gazon zich laat onderhouden!


Past zich aan

Je kan het controlestation gemakkelijk bij je thuis plaatsen en het verbinden met jouw router om controle te behouden over al je draadloze apparaten. De verbinding tussen het controlestation en de draadloze apparaten is volledig beveiligd. De robotmaaier en het controlestation zijn voorzien van krachtige antennes: je hoeft je dus geen zorgen te maken wat betreft de gegevens- en opdrachtentransmissie.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Robomow RS625 Pro - robotmaaier
Robomow RS625 Pro - robotmaaier
1.999,-
Meer informatie
OSRAM SMART+ Switch Mini zwart
OSRAM SMART+ Switch Mini zwart
9,-
Meer informatie
Nuki Keypad 2.0 - Toetsenblok
Nuki Keypad 2.0 - Toetsenblok
79,-
Meer informatie
Draadloze Honeywell Evohome-koolmonoxide (CO) detector
Draadloze Honeywell Evohome-koolmonoxide (CO)...
160,-
Meer informatie