Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Gardena Smart System Set

Gardena Smart System Set

  EAN: 4078500020176
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
1.249,-
Bestel dit artikel bij 50five

Andere aanbieders voor Gardena Smart System Set

Betaal nooit te veel...

2.469,- Bestel dit artikel bij Blokker

Productomschrijving

Gardena: een perfect onderhouden tuin.


De robotmaaier Sileno van Gardena maait je gras precies op de gewenste hoogte, en zonder dat je je hoeft te verplaatsen. De SensorCut-technologie verzekert je dat er geen maailijnen zichtbaar zullen zijn, terwijl de EasyPassage-functie het toelaat om de moeilijk bereikbare gedeelten van je tuin te onderhouden. Zijn beschermkap van hoogwaardig plastiek beschermt hem tegen schokken en slecht weer. De maai-uren kunnen gemakkelijk ingesteld worden via de app, op basis van irrigatie-uren of je voorkeur. De robotmaaier laat het gras fijngehakt op het gazon liggen - dit vervult dan een natuurlijke meststoffunctie voor je gazon.

Slim


De slimme sensor meet de buitentemperatuur, de vochtigheid van de grond en de helderheid van je tuin en stuurt dit naar je smartphone. Vervolgens kun je deze analyses gemakkelijk bekijken en de irrigatie van je planten en bloemen via de app sturen, ongeacht waar je je bevindt.

Stille, maar effectieve robotmaaier


Deze kit kan gemakkelijk aangepast worden aan je tuin: het is mogelijk om extra intelligente sensoren te installeren en deze te synchroniseren met andere compatibele apparaten. U kunt de irrigatie-uren plannen of het systeem rechtstreeks besturen via de Gardena app: je hebt dus de controle over je tuin vanop je smartphone of tablet.

Geïdentificeerde gegevens in real time


Het controlestation kan binnen worden geïnstalleerd en verzekert de communicatie tussen de verschillende intelligente apparaten. Hiervoor moet je toegang verlenen tot een internet, door het te koppelen aan je bestaande router. Hiermee kun je het hele systeem controleren via je wi-fi-netwerk, en dus ongeacht de plaats waar je je bevindt. De intelligente sensor en de draadloze waterregulator werken op AA-batterijen (niet meegeleverd).