Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Gardena Smart Watering Set for Terrace/Balcony

Gardena Smart Watering Set for Terrace/Balcony

  EAN: 4078500021432
  Merk: Gardena
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
459,-
Bestel dit artikel bij 50five

Andere aanbieders voor Gardena Smart Watering Set for Terrace/Balcony

Betaal nooit te veel...

644,- Bestel dit artikel bij Blokker

Productomschrijving

Gardena Besproeiingskit voor terrassen en balkons


Op zoek naar de optimale manier om je potplanten en bloembakken te onderhouden? Je heeft geen tijd om de planten van je balkon of van je terras voldoende te besproeien? De besproeiingskit voor terrassen en balkons van Gardena werd speciaal voor dit doel ontworpen! Dit omvat het controlestation, de draadloze waterregulator en de intelligente sensor, en dit zorgt voor de juiste irrigatie van je planten op het balkon of terras zonder dat je je erom hoeft te bekommeren!

Gegevens in real time


De slimme sensor meet de temperatuur, de vochtigheid en de bezonning van je potplanten en bloembakken en geeft ze door aan het controlestation. Je kunt vervolgens deze gegevens gemakkelijk raadplegen en de irrigatie van je planten en bloemen aanpassen via je smartphone.

Een irrigatiesysteem op maat


Deze kit past perfect op je terras of balkon: het bevloeit tot 8 potten en 3 bloembakken. Dankzij zijn Druppelhoofd-technologie (druppeltechnologie), besproeit het optimaal je verschillende planten en bloemen, wat het toelaat om je waterfactuur te verlichten. En dankzij het controlestation en de app, kun je de uren voor de besproeiing personaliseren via je smartphone of tablet!

Wi-fi verbinding


Het controlestation kan binnen worden geïnstalleerd en zorgt voor de communicatie tussen de verschillende onderdelen. Hiervoor moet je toegang verlenen tot een internet, door het te koppelen aan je bestaande router. De intelligente sensor en de waterregulator werken op AA-batterijen (niet meegeleverd).

Compleet


De besproeiingskit voor terrassen en balkons van Gardena is een complete oplossing voor de irrigatie van je potplanten en bloembakken, en is volledig compatibel met de andere intelligente apparaten van Gardena.