Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Gardena Smart Watering Set voor Heggen en Struiken

Gardena Smart Watering Set voor Heggen en Struiken

  Huis en tuin
  EAN: 4078500021425
  Merk: Gardena
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
479,-
Bestel dit artikel bij 50five

Andere aanbieders voor Gardena Smart Watering Set voor Heggen en Struiken

Betaal nooit te veel...

486,- Bestel dit artikel bij Fonq

Productomschrijving

Altijd perfecte bewatering

Je bent vaak onderweg en hebt niet genoeg tijd om je hagen en struiken te bewateren? Of je tuin is groot en vergt veel onderhoud? De irrigatiekit voor hagen en struiken is de oplossing! Met de kit, samengesteld uit het controlestation, draadloze waterregulator en slimme sensor-regulator, kan je op optimale en geautomatiseerde wijze al je hagen en struiken bewateren. Je kan gewoon volop genieten van je vrije tijd!


Gegevens in real-time

De intelligente sensor analyseert de buitentemperatuur, de vochtigheid van de grond en de helderheid van je tuin en communiceert deze aan het controlestation. Je kan dan heel gemakkelijk de irrigatie van jouw hagen en struikgewas aansturen een programmeren, met de app, ongeacht waar je je bevindt.


Een geoptimaliseerd irrigatiesysteem

Het sprinklersysteem is met een slang aan de kraan verbonden en vermindert automatisch de druk. De irrigatieslang is voorzien van druppelvoorziening om de 30 cm, wat zorgt voor een homogene irrigatie van je hagen. Deze kit kan gemakkelijk aan je tuin aangepast worden: het is mogelijk om extra intelligente katheders of andere compatibele irrigatiesystemen te installeren. Je kan de uren van de irrigatie volledig naar je zin aanpassen met de speciale app: je hebt dus de controle vanaf je smartphone of tablet, ongeacht waar je je bevindt.


WiFi verbinding

Het controlestation kan binnen worden geplaatst en staat garant voor een stabiele en veilige communicatie tussen de verschillende onderdelen van de kit. Hiervoor moet je toegang verlenen tot internet, door het te koppelen aan je bestaande router. De intelligente sensor en de draadloze waterregulator werken op AA-batterijen die niet worden meegeleverd.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Robomow extra maaimes voor RX modellen
Robomow extra maaimes voor RX modellen
35,-
Meer informatie
Ring Spotlight Cam Wit (batterij)
Ring Spotlight Cam Wit (batterij)
199,-
Meer informatie
myStrom WiFi Color E27 LED-lamp
myStrom WiFi Color E27 LED-lamp
35,-
Meer informatie
Somfy Tahoma met Gratis Google Home Mini
Somfy Tahoma met Gratis Google Home Mini
279,-
Meer informatie