Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
GrillEye Thermometer

GrillEye Thermometer

  EAN: 019962339707
  Merk: GrillEye
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
73,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Ster van iedere barbecue

Dineren met de gehele familie staat naast heerlijk eten natuurlijk voor gezelligheid. Jammer dat er altijd iemand het vlees in de gaten moet houden. Hetzelfde geldt voor die zomerse barbecue avonden, wanneer er altijd iemand bij de barbecue moet blijven staan. De GrillEye biedt de oplossing! Terwijl jij gezellig bijpraat met familie en vrienden, houdt de GrillEye je via de app op de hoogte van de temperatuur van het vlees. Is het vlees klaar? Dan geeft de app je een seintje en kun je heerlijk smullen.


Handige app

Alvorens je gaat bakken biedt de eenvoudige GrillEye app diverse opties voor verschillende soorten vlees. Stel van te voren in wat voor vlees je wilt grillen. De app zal vervolgens een melding geven wanneer het vlees de gewenste temperatuur heeft bereikt. Via de app kun je de kerntemperatuur van het vlees voortdurend in de gaten houden. Daarnaast kun je de temperatuur ook gewoon op de meter zelf aflezen. De sensoren zijn waterproof en kunnen wel tot 300 graden Celsius meten! Op deze manier maakt GrillEye van jou een werkelijke masterchef!


Twee probes

De GrillEye wordt geleverd met twee sensoren die de temperatuur van het vlees kunnen meten. De GrillEye kan tot wel zes sensoren tegelijkertijd meten, zodat je hele gezin de masterchef uit kan hangen. In de omgang met eten moet veiligheid natuurlijk gegarandeerd worden. De GrillEye is FDA gecertificeerd, wat betekent dat het product getest is op veilig gebruik.