Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
HerQs Easy BBQ PRO

HerQs Easy BBQ PRO

  Huis en tuin
  EAN: 8717953245991
  Merk: HerQs
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
50,-
Bestel dit artikel bij 50five

Andere aanbieders voor HerQs Easy BBQ PRO

Betaal nooit te veel...

50,- Bestel dit artikel bij Fonq

Productomschrijving

Altijd mals barbecuevlees

Mensen houden van barbecueën. Zodra het weer het toelaat gaan we massaal de tuin in en bereiden we daar onze maaltijd. Lekker mals vlees bereiden op de barbecue lijkt makkelijker dan het is en dat merken we maar al te vaak. De HerQs EasyBBQ Pro vleesthermometer maakt het je makkelijk. Je hoeft nooit meer te raden of je vlees goed is. En…. Voortaan haal je je vlees op precies het juiste moment van de barbecue. Zo rood, zo gaar en zo warm als jij wil.


Voorkeuren

Zorg om te beginnen dat je barbecue op temperatuur is. Dat monitor je door middel van een thermometer (sonde) en de meegeleverde klem. De vleesthermometer staat via Bluetooth in verbinding met jouw smartphone. Via de gratis app kies je welk vlees je gaat bereiden en hoe je het bereid wil hebben: welke temperatuur of bijvoorbeeld 'rood' of 'medium'. Vervolgens doen jouw thermometer en app de rest. Het enige wat jij hoeft te doen is binnen een straal van tien meter van je BBQ blijven en het vlees er weer afhalen zodra je een push-bericht krijgt. Zo eenvoudig is dat! Heb je meer stukjes vlees op de barbecue liggen? Via de app houd je zes thermometers gelijktijdig in de gaten.


Handig om te weten

De vleesthermometers zijn professionele sensoren, uitgevoerd in RVS. Ze kunnen hogere temperaturen aan dan veel siliconen versies. Met de batterijen is het mogelijk om zo'n tweehonderd uur te grillen voordat ze leeg zijn. Het LCD-scherm is verlicht en duidelijk leesbaar. De thermometers kun je ook in de oven gebruiken!

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Somfy One+ Beveiligingscamera
Somfy One+ Beveiligingscamera
379,-
Meer informatie
Smanos WI-20 Waterleksensor
Smanos WI-20 Waterleksensor
60,-
Meer informatie
Netatmo Weerstation
Netatmo Weerstation
139,-
Meer informatie
Click And Grow navulling - Groene Sla
Click And Grow navulling - Groene Sla
10,-
Meer informatie