Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
HerQs EasyBBQ Probes (2-pack)

HerQs EasyBBQ Probes (2-pack)

  Huis en tuin
  EAN: 8717953245984
  Merk: HerQs
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
20,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Makkelijk terwijl jij het naar je zin hebt

De extra probes voor de easy BBQ zorgen er voor dat je gebruik kunt maken van de in totaal 6 ingangen op je thermometer. Zo kun je dus 6 verschillende temperaturen in vis vlees of groenten meten. Even een glimp op je telefoon of de slimme thermometer en je weet precies hoe het met de gaarheid van je eten staat. De alarmfuncties zorgen ervoor dat jij lekker ontspannen kan genieten van de momenten met je familie of vrienden en heb je dus nooit meer zo'n 'oeps, het eten' moment.


Professioneel

Gebruik de meegeleverde klem om met een sonde de temperatuur van je barbecue zelf te meten om op het perfecte moment de bereiding te starten. De professionele RVS temperatuur sensoren kunnen hogere temperaturen aan dan de meeste silicone versies, tot aan piek temperaturen van 350°C. Dus gebruik je EasyBBQ ook eens bij je kookkunsten in de oven. Met de geïntegreerde magneet aan de achterkant kun je de EasyBBQ kan ophangen waar het jou het beste uitkomt.


EasyBBQ app

Hiermee bepaal jij welke vooraf ingestelde grill tijd je nodig hebt voor jouw eten. Of je bepaalt de gewenste tijden en temperaturen natuurlijk helemaal zelf. De EasyBBQ app laat je de actuele en doel temperatuur zien maar je kan ook de voortgang in de gaten houden via de temperatuurverloop grafieken. Je kan op deze manier tot wel 6 verschillende temperatuur sondes tegelijkertijd in de gaten houden. Om het je nog makkelijker te maken kan je bepalen wanneer je welke notificaties wilt ontvangen. Ontdek zelf wat er allemaal nog meer met de EasyBBQ app mogelijk is. En natuurlijk zorgen we ervoor dat de app gratis blijft en altijd up to date is.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Philips Hue Outdoor LED Econic Lage Tuinlantaarn
Philips Hue Outdoor LED Econic Lage Tuinlantaarn
119,-
Meer informatie
Smanos WI-20 Waterleksensor
Smanos WI-20 Waterleksensor
60,-
Meer informatie
Foscam FI9853EP Outdoor PoE IP-camera
Foscam FI9853EP Outdoor PoE IP-camera
75,-
Meer informatie
Gardena Sileno+ R160Li Robotmaaier
Gardena Sileno+ R160Li Robotmaaier
1.389,-
Meer informatie