Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Honeywell Evohome Advanced alarmsysteem

Honeywell Evohome Advanced alarmsysteem

  Meubels
  EAN: 5004100969408
  Merk: Honeywell
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
334,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Een set om inbraken te voorkomen


Bewaar uw gemoedsrust en controle over uw huis. De Evohome Advanced set bevat alle elementen om een compleet, betrouwbaar en efficiënt beveiligingssysteem te creëren dat zich aan uw behoeften aanpast. De set bevat een bewegingsdetector met ingebouwde camera, een badgelezer met sirene en twee badges om uw systeem te activeren/deactiveren, evenals 2 sensoren voor deuren en ramen. De interface -of hub- waarmee al deze apparaten met elkaar en met uw smartphone kunnen communiceren is ook inbegrepen! U kunt desgewenst ook andere accessoires toevoegen. Al deze apparaten hebben samen een afschrikkend effect op potentiële inbrekers en u ontvangt waarschuwingen op uw smartphone. Met de Total Connect Comfort (TCC) app kunt u uw systeem bedienen vanaf uw smartphone, waar u zich ook bevindt.

Een compleet maar modulair systeem


Evohome Security apparaten zijn ook compatibel met de Evohome verwarming! Zo kunt u bijvoorbeeld uw alarmsysteem activeren wanneer u uw huis verlaat en schakelt de verwarming zichzelf uit.

Goed om te weten


Deze set is zelfvoorzienend: wat betekent dat het alle elementen bevat om een compleet beveiligingssysteem te installeren zonder dat u ook maar iets hoeft toe te voegen. Inderdaad, een bewegingsmelder met camera, met een bereik van 11x12 m is inbegrepen in de kit. Als de detector verdachte activiteiten vastlegt, neemt hij een momentopname van wat er in uw huis gebeurt, met een resolutie van 640x352 pixels, in kleur. Deze functie is ook 's nachts actief, behalve dat de verkregen beelden zwart-wit zijn. U ontvangt een waarschuwing op uw smartphone.
Een badgelezer met geïntegreerde sirene is eveneens inbegrepen. Als een van de andere componenten iets verdachts detecteert, wordt de 78 dB-sirene geactiveerd om eventuele inbrekers of indringers weg te jagen. Met deze lezer kunt u uw alarmsysteem heel eenvoudig in- of uitschakelen met behulp van de twee meegeleverde contactloze badges. Met twee knoppen kunt u het systeem ook geheel of gedeeltelijk activeren. De lezer kan tot 10 badges herkennen. Zo kunt er ook aan uw kinderen geven. En dat komt goed uit, een set van 4 badges van verschillende kleuren is beschikbaar in ons assortiment: onmogelijk voor uw kinderen om hun badges te verwarren, dus!
De set bevat ook twee sensoren voor deuren en ramen: deze detecteren of een van uw deuren of ramen open zijn en zetten de sirene van de lezer in gang, waarschuwen uw buurt en doen de indringers vluchten.
Al deze apparaten hebben een centrale interface nodig om met elkaar en met uw smartphone te communiceren. Deze laatste is bij de set inbegrepen! Deze interface -of hub - waarschuwt u via de TCC- wanneer er thuis iets gebeurt, waar ook ter wereld.
Met de Advanced set kunt u een compleet beveiligingssysteem bouwen, maar dat wil niet zeggen dat geen andere dingen mogelijk zijn. Integendeel, de hub kan in totaal op 32 apparaten worden aangesloten: bewegingsmelders, glasbreuksensoren, binnen- en buitensirenes... Zo heeft u vele mogelijkheden om uw alarmsysteem naar wens samen te stellen. U kunt het bedienen via de applicatie op uw smartphone of tablet, en zelfs met afstandsbedieningen.
Alle apparaten in de set werken op CR123A batterijen (meegeleverd), en hebben een levensduur van enkele jaren. Zelfs bij stroomuitval blijft uw systeem operationeel. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht wanneer uw batterijen moeten worden vervangen). De verschillende accessoires worden via een radiofrequentie van 868 MHz op uw interface aangesloten.
En het is uiterst eenvoudig om uw set te installeren, omdat er geen ingewikkelde bedrading nodig is (u hoeft alleen maar de schroeven of dubbelzijdige sticker te gebruiken die bij de set zijn meegeleverd)! De enige kabel die u nodig hebt, is de Ethernet-kabel waarmee u de hub via uw router met het internet verbindt.
Met de Total Connect Comfort app, die gratis beschikbaar is voor iOS en Android, kunt u uw systeem vanop afstand in- en uitschakelen, op elk moment controleren wat er thuis gebeurt via de camera van de bewegingssensor - die u ook kunt instellen om u automatisch een momentopname te sturen zodra een van de sensoren van de set wordt geactiveerd... Het stuurt u ook e-mailberichten in geval van problemen.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

KlikAanKlikUit LED-Lamp E27 warm wit
KlikAanKlikUit LED-Lamp E27 warm wit
20,-
Meer informatie
Foscam - FI9900P Outdoor HD Camera 2MP
Foscam - FI9900P Outdoor HD Camera 2MP
99,-
Meer informatie
Nanoleaf Canvas Smarter Kit (9 panels)
Nanoleaf Canvas Smarter Kit (9 panels)
199,-
Meer informatie
Philips Hue White and Color GU10 lamp
Philips Hue White and Color GU10 lamp
53,-
Meer informatie