Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Honeywell Evohome-bewegingssensor met camera

Honeywell Evohome-bewegingssensor met camera

  Meubels
  EAN: 5004100969446
  Merk: Honeywell
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
99,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in je huis.

Wil je je huis in de gaten houden en weten wat er tijdens je afwezigheid gebeurt? Met de Honeywell Evohome-bewegingssensor geïntegreerd in je camera, ontvang je meldingen over dingen die er in je huis gebeuren met een ondersteunende foto. Ook 's nachts!Als je een kat of hond hebt, kan het systeem hun aanwezigheid negeren (tot 36kg)Ben je geïnteresseerd? Ontdek meer details over zijn functies!


Een hoogwaardig apparaat

De meest interessante functie van de bewegingssensor is zonder twijfel de aanwezigheid van de geïntegreerde camera. Dankzij deze functie maakt de sensor foto's van je huis als er een indringer het infrarooddetectieveld betreedt (het detecteert de infraroodstralen die door mensen worden uitgezonden). Ook 's nachts! De sensor is namelijk uitgerust met een zeer krachtige witte led die zorgt voor nachtzicht. Let op: foto's 's nachts worden genomen zullen zwart-wit zijn; die in daglicht worden genomen zullen in 5 kleuren zijn. De visuele kwaliteit kan oplopen tot 640x350 pixels. De foto's zullen door de camera worden opgeslagen en via onze hub naar de Total Connect Comfort-applicatie op je smartphone worden gestuurd. Na ontvangst van een sensoralarm zal de hub ook de sirene op je andere Honeywell Evohome-accessoires (tag-lezer, binnensirene) activeren, waardoor de indringers worden afgeschrikt. De hub communiceert met de sensoren via een 868 MHz-frequentie.


Goed om te weten

Wil je niet gealarmeerd worden wanneer je kat of hond voor de detector langsloopt? Het werkt handig in de aanwezigheid van je huisdier (tot 36 kg). Je kunt de gevoeligheid aanpassen aan jouw wensen.
Om je sensor te testen, hoef je alleen maar de Walk-test-modus te activeren. Deze modus is heel eenvoudig toe te passen dankzij de Honeywell-technologie.
De sensor heeft ook een automatisch beveiligingssysteem dat je vanuit het apparaat moet activeren. Als iemand de cover probeert te openen en je apparaat deactiveert, wordt de schakelaar losgelaten en dit zal de sirene activeren.
Deze bewegingssensor is een accessoire voor het Honeywell Evohome-beveiligingssysteem en werkt met de bijbehorende hub- en TCC-applicatie. De hub kan maximaal 5 sensoren registreren (je systeem kan maximaal 32 accessoires bevatten).
De detector werkt op twee CR123A-batterijen met een levensduur van 4 jaar. Je wordt per e-mail op de hoogte gesteld als ze vervangen moeten worden.Het detectiebereik van dit apparaat is 11x12 m.
We adviseren je om één of twee detectoren per verdieping te installeren (afhankelijk van de grootte van je huis), in een ruimte met veel doorloop, en het (ze) te richten op de toegangspunten van je huis (deur, raam). Het wordt niet geadviseerd om het alarm onmiddellijk te programmeren. Dat zou het risico op vals alarm vergroten. Daarom adviseren we een kleine vertraging aan het alarm toe te kennen. Als de gedetecteerde persoon geen indringer is, is er tijd om de detector te deactiveren voordat het alarm wordt geactiveerd en je voor niks lastigvalt.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

vidaXL Eetkamerstoelen 4 st polycarbonaat wit
vidaXL Eetkamerstoelen 4 st polycarbonaat wit
572,-
Meer informatie
Metsu bistrotafel Zuiver zwart
Metsu bistrotafel Zuiver zwart
233,-
Meer informatie
OSRAM SMART+ LED-lamp B22D Classic
OSRAM SMART+ LED-lamp B22D Classic
31,-
Meer informatie
Week-End stoel Petite Friture geel
Week-End stoel Petite Friture geel
250,-
Meer informatie