Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Honeywell Evohome draadloze binnensirene

Honeywell Evohome draadloze binnensirene

  Meubels
  EAN: 5004100969514
  Merk: Honeywell
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
125,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Een sirene voor elk type alarm


Deze Honeywell Evohome indoor draadloze sirene gaat niet alleen af in het geval van een alarm. Ze gaat af wanneer een element van uw Honeywell Evohome beveiligingssysteem verdachte activiteiten detecteert en twee alarmen met verschillende geluiden uitzendt: één voor indringers en één voor brandgevaar. Zo weet u precies wat er aan de hand is. Ze begeleidt ook alarmen van uw Honeywell Evohome rook-en/of koolmonoxide (CO) detector. Deze laatste hebben een volume van 85 dB, terwijl die van uw binnensirene 120 dB kan bereiken! U kunt het volume instellen binnen een bereik van 95 tot 120 dB! Ze ontmoedigt kwaadwillende indringers en stelt u in staat om het volume te verlagen wanneer u thuis bent, om uw trommelvliezen te beschermen terwijl ze perfect hoorbaar blijft. 3 contactpersonen die u hebt geregistreerd in de Total Connect Comfort app en u ontvangen een e-mailbericht wanneer de sirene uitgaat.

Hoe werkt het?


Als er iets gebeurt, ontvangt de hub een signaal van een van uw beveiligingsaccessoires (bewegingsmelder, deur- en raamsensor, enz) dat hij naar de sirene stuurt. Die zal u dan beginnen te waarschuwen. Een inbraakwaarschuwing duurt drie minuten. U kunt haar stoppen via de badgelezer of via de . Een rook-/CO-waarschuwing duurt 5 minuten. De enige manier om het alarm te stoppen is door op de knop op de detector te drukken. Als u afwezig bent, stopt het alarm automatisch na de standaard 5 minuten.

Goed om te weten


De sirene is klein van formaat (de afmetingen zijn 16,5 x 7 cm) en is een accessoire bij het Honeywell Evohome beveiligingssysteem. Ze werkt alleen met de bijbehorende hub. Beide communiceren via een frequentie van 868 MHz. De interface -of hub- herkent in totaal 32 Honeywell Evohome accessoires, voor maximaal 2 interne sirenes. Andere elementen kunnen uiteraard uw alarmsysteem completeren. Bezoek onze website om ze te ontdekken.
Er is geen bedrading nodig, aangezien de sirene werkt op door 3 CR123A batterijen (meegeleverd), met een levensduur van 4 jaar. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht wanneer deze vervangen moeten worden.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Philips Hue White & Colour Ambiance E27 LED lamp (2-pack)
Philips Hue White & Colour Ambiance E27 LED...
100,-
Meer informatie
LIFX White & Colour WiFi Smart E27 LED Lamp
LIFX White & Colour WiFi Smart E27 LED Lamp
45,-
Meer informatie
Trust Zigbee E14 LED-lamp White Flame
Trust Zigbee E14 LED-lamp White Flame
18,-
Meer informatie
Foscam C2 Indoor IP-camera (Wit)
Foscam C2 Indoor IP-camera (Wit)
89,-
Meer informatie