Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Honeywell Evohome glasbreukdetector

Honeywell Evohome glasbreukdetector

  Meubels
  EAN: 5004100969507
  Merk: Honeywell
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
70,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Een glasbreukdetector


Deze Honeywell Evohome detector is echt speciaal: het is inderdaad een akoestische glasbreukdetector. Hij detecteert inbraakpogingen en is een essentieel accessoire voor uw Honeywell Evohome beveiligingssysteem. Dankzij de innovatieve technologieën kan elke situatie worden geanalyseerd en de beslissing worden genomen om u een waarschuwing te sturen. U ontvangt dus niet voor niets een melding. Hij analyseert geluiden voor en na de breuk voor optimale besluitvorming. U ontvangt waarschuwingen op uw smartphone als er iets gebeurt.

Een revolutionaire technologie


Deze detector is uitgerust met Flexguard-technologie: hij analyseert de frequentie, duur en amplitude van geluiden sneller dan andere bestaande technologieën. Hierdoor kan de beste beslissing worden genomen (moet er een waarschuwing worden verzonden?) en kunnen kosten als gevolg van vals alarm worden verlaagd.

Goed om te weten


Deze glasbreuksensor is een accessoire bij het Honeywell Evohome beveiligingssysteem. Hij werkt alleen met de bijbehorende hub. De interface en de detector communiceren via 868 MHz radiofrequentie. Zo ontvangt u via de Total Connect Comfort app waarschuwingen die de melder u per e-mail toestuurt. Als u de verschillende kits in het assortiment wilt ontdekken, ga dan naar de rubriek "veiligheid" in onze online winkel.
De detector kan op een afstand van 20 m geplaatst worden. De hub kan tot 25 glasbreuksensoren opnemen. De afstand tussen de detector en het te beschermen glas of de te beschermen glasplaten moet tussen 1,5 en 7,6 m liggen. U kunt de sensor overschilderen (behalve het detectiegat). De detector werkt op 2 CR123A batterijen (inbegrepen), met een levensduur van 7 jaar.
Om te worden beschermd, moeten de ramen ten minste 28 x 28 cm groot zijn. Ze moeten in een in de wand verzegeld frame of op een minstens 90 cm breed frame worden gemonteerd. De detector kan enkel beglaasd (2-10 mm), gehard (3-10 mm), gelaagd (3-14 mm), versterkt (6 mm), filmomhuld (3-6 mm) of zelfs dubbel beglaasd (3-6 mm, respectievelijk maximaal 13-19 mm) glas beschermen.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Lois tuinstoel Woood naturel
Lois tuinstoel Woood naturel
109,-
Meer informatie
Flexson PLAY:1 Verstelbare Vloerstandaard Wit
Flexson PLAY:1 Verstelbare Vloerstandaard Wit
92,-
Meer informatie
Thalya stoel Kartell gerookt
Thalya stoel Kartell gerookt
219,-
Meer informatie
OSRAM SMART+ Switch
OSRAM SMART+ Switch
50,-
Meer informatie