Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Honeywell Evohome glasbreukdetector

Honeywell Evohome glasbreukdetector

  Meubels
  EAN: 5004100969507
  Merk: Honeywell
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
70,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Glasbreukdetector

Deze Honeywell Evohome detector is echt speciaal: het is inderdaad een akoestische glasbreukdetector. Hij detecteert inbraakpogingen en is een essentieel accessoire voor jouw Honeywell Evohome beveiligingssysteem. Dankzij de innovatieve technologie kan elke situatie worden geanalyseerd en de beslissing worden genomen om jou een waarschuwing te sturen. Je ontvangt dus niet voor niets een melding. Hij analyseert geluiden voor en na de breuk voor optimale besluitvorming. Je ontvangt waarschuwingen op jouw smartphone als er iets gebeurt.


Revolutionaire technologie

Deze detector is uitgerust met Flexguard-technologie: hij analyseert de frequentie, duur en amplitude van geluiden sneller dan andere bestaande technologie. Hierdoor kan de beste beslissing worden genomen en kunnen kosten als gevolg van vals alarm worden verlaagd.


Goed om te weten

Deze glasbreukdetector is een accessoire bij het Honeywell Evohome beveiligingssysteem. Hij werkt alleen met de bijbehorende hub. De interface en de detector communiceren via 868 MHz radiofrequentie. Zo ontvang je via de Total Connect Comfort app waarschuwingen die de melder per e-mail toestuurt. Als je de verschillende kits in het assortiment wil ontdekken, ga dan naar de rubriek 'veiligheid' in onze winkel. De detector kan op een afstand van 20 meter geplaatst worden. De hub kan tot 25 glasbreuksensoren opnemen. De afstand tussen de detector en het te beschermen glas moet tussen de 1,5 meter en 7,5 meter liggen. Je kan de sensoren overschilderen. De detectir werkt op batterijen die tot wel 7 jaar lang mee gaan. Om te worden beschermd moeten de ramen ten minste 28x28cm groot zijn. Ze moeten in een wand verzegeld frame of op een minstens 90cm breed frame worden gemonteerd. De detector kan enkel beglaasd, gehard, gelaagd, versterkt, filmomhuld en zelfs dubbel beglaasd glas beschermen.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Magis First Stoel
Magis First Stoel
3% korting!
148,- 143,-
Meer informatie
Passe Partout tafel Magis 50cm vierkant wit
Passe Partout tafel Magis 50cm vierkant wit
375,-
Meer informatie
Philips Hue Color Starterkit E27 + Google Home Mini (Houtskool)
Philips Hue Color Starterkit E27 + Google Home...
169,-
Meer informatie
EVE Smoke - Slimme rookmelder voor Apple Homekit
EVE Smoke - Slimme rookmelder voor Apple Homekit
119,-
Meer informatie