Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Honeywell Evohome key-fob afstandsbediening

Honeywell Evohome key-fob afstandsbediening

  Huis en tuin
  EAN: 5004100969477
  Merk: Honeywell
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
42,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Uw alarmsysteem binnen handbereik

Ontdek wat dit kleine apparaat voor u kan betekenen en het zal u nooit meer verlaten! Met één druk op de knop activeert u uw systeem -totaal of gedeeltelijk- en deactiveert u het. In geval van nood of waarschuwing, kunt u een alarmsignaal sturen naar 3 van uw gezinsleden en hen om hulp vragen. U hebt ook de mogelijkheid om de status van uw Honeywell Evohome beveiligingssysteem te bewaken met ingebouwde LED-lampjes. Alles vanop afstand! Ideaal wanneer u terugkomt van het winkelen: Druk gewoon op de deactivatieknop voordat u de auto verlaat om uw systeem uit te schakelen en u hoeft niet bang te zijn dat uw alarm afgaat wanneer u uw huis binnenkomt met volgeladen handen. Dankzij het compacte formaat en de compacte ring kunt u hem aan uw sleutels hangen, zodat u hem altijd bij de hand hebt.


Hoe werkt het?

En het is allemaal heel eenvoudig! Om uw alarmsysteem geheel of gedeeltelijk te activeren of uit te schakelen, drukt u gewoon op de betreffende toets. De symbolen zijn duidelijk en ondubbelzinnig.


Goed om te weten

U kunt uw beveiligingssysteem ook uitschakelen wanneer er een sirene klinkt. Druk op de deactivatieknop en de lampjes geven aan dat de hub de taak heeft begrepen die u hem hebt gevraagd uit te voeren.
Druk gedurende 2 seconden op de volledige of gedeeltelijke activatieknop om een alarmsignaal naar uw familieleden te sturen.
Om te weten te komen of uw systeem geactiveerd is of niet, drukt u 3 seconden op de 'gloeilamp'-knop. Het LED-lampje dat dan gaat branden, informeert u over de status ervan.
De sleutelhanger is een accessoire van het Honeywell Security alarmsysteem. Hij werkt in combinatie met de bijbehorende hub en badgelezer. Ze communiceren op een radiofrequentie van 868 MHz. De sleutelhanger kan op 500 m (in open ruimte) van de badgelezer gebruikt worden. Muren en metalen structuren kunnen deze reikwijdte beïnvloeden.
Deze sleutelhanger werkt op een CR2032 batterij met een levensduur van 4 jaar. U wordt per e-mail op de hoogte gesteld wanneer hij moet worden vervangen.Hij is 56 x 48 x 9 mm groot en zorgt ervoor dat u uw systeem op 150 m. afstand kunt besturen.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

iRobot Multi-Purpose - blok
iRobot Multi-Purpose - blok
30,-
Meer informatie
Nanoleaf Canvas Smarter Kit (9 panels)
Nanoleaf Canvas Smarter Kit (9 panels)
169,-
Meer informatie
Philips Hue Outdoor LED Fuzo Sokkel
Philips Hue Outdoor LED Fuzo Sokkel
110,-
Meer informatie
KlikAanKlikUit Afstandsbediening voor Beveiliging - ALKCT-2000
KlikAanKlikUit Afstandsbediening voor...
18,-
Meer informatie