Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Honeywell Lyric C1 Wifi Beveiligingscamera

Honeywell Lyric C1 Wifi Beveiligingscamera

  Meubels
  EAN: 5004100970138
  Merk: Honeywell
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
109,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

De camera die aan je behoeften voldoet


Verlaat je huis met een gerust hart en houd je bezittingen in de gaten met de Honeywell Lyric C1 Wifi Beveiligingscamera voor binnen. Dankzij de eenvoudige en flexibele installatie en de vele functies (geo-tracking, bewegingsdetectie en intelligente geluidherkenning), die aanpasbaar zijn aan jouw behoeften, is het een compleet accessoire dat zich aanpast aan jouw levensstijl. Stel jezelf gerust door in realtime en in HD te bekijken wat er thuis gebeurt of laat de camera je meldingen sturen in geval van verdachte activiteit. Je verliest geen beeldmateriaal dankzij twee ultraveilige back-upmodi.


Een veelzijdige camera


Let op: je moet de Lyric app vooraf installeren op je smartphone of tablet om alle functies van deze bewakingscamera te gebruiken. Alles wordt via de app gedaan. De twee grootste voordelen van de Honeywell Lyric C1 Wifi Beveiligingscamera zijn ongetwijfeld de bewegingsdetectie en intelligente geluidherkenning. Hij stuurt je meldingen op je smartphone of tablet zodra het een verdachte beweging detecteert of herkent het alarm van je rookmelder of koolmonoxide (CO). Je wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht als er een brand- of gaslek optreedt en je kunt direct adequaat reageren. Als je de gevoeligheid van de sensoren op "hoog" instelt, kan de Honeywell Lyric C1 Wifi Beveiligingscamerageluiden van 20 decibel en bewegingen op 6 m afstand detecteren. Er zijn nog twee andere instellingen beschikbaar: normaal en laag. Met de Honeywell Lyric C1 Wifi Beveiligingscamera kun je 2 waarschuwingszones instellen: negeer bijvoorbeeld ruis en achtergrondbewegingen zoals een plafondventilator, of meer gevoeligheid bij risicovolle locaties zoals deuren en ramen.


Tweewegcommunicatie


De camera is uitgerust met een tweeweg audioverbinding. Je bent geen passieve toeschouwer van wat er thuis gebeurt: communiceer met familieleden of bezoekers waar je ook bent. Verras je hond die net iets te enthousiast is op het tapijt en laat hem onmiddellijk stoppen. Een ongewenste bezoeker komt je huis binnen tijdens je afwezigheid? Blijf niet alleen kijken maar vraag hem waarom hij op bezoek is. Die weet niet hoe snel hij weer weg moet zijn!


Geofencing


Via het netwerk van je smartphone gebruikt de Lyric app geofencing om bepaalde acties in te stellen. Het activeert bijvoorbeeld de camera wanneer je in de straal van de geo-zoekfunctie bent, en schakelt hem uit wanneer je ergens anders bent. De camera neemt niet op wanneer je thuis bent. Zo waarborg je privacy. Als je andere Lyric apparaten ook op geofencing draaien, wordt dezelfde configuratie gebruikt. Je kunt de straal aanpassen hoe jij wilt. Daarom is de Honeywell Lyric C1 Wifi Beveiligingscamera een ideale aanvulling op uw Honeywell Lyric T6 of T6R thermostaat. Je hebt maar één app nodig om alle apparaten te laten weten wanneer je thuis bent.Combineer comfort en veiligheid en dood twee vliegen in één klap: verwarm je huis op je gemak terwijl je bekijkt hoe het ervoor staat. Met geofencing kun je meerdere gezinsleden toevoegen (wanneer hun telefoon is verbonden met het Lyric app). In dit geval start de camera wanneer de laatste persoon die thuis aanwezig is de straal verlaat en stopt met opnemen wanneer de eerste zich terug bevindt. Je kunt ook beslissen om geofencing handmatig in te schakelen.


Gegarandeerde back-up


De Honeywell Lyric C1 Wifi Beveiligingscamera garandeert veilige back-up van videobeelden. Je videoclips worden rechtstreeks naar de Cloud gestuurd. Je kunt ze vervolgens bekijken via de Lyric app. Als je camera om een of andere reden offline is, is dit absoluut geen probleem. Hij is uitgerust met een reeds geïntegreerde en volledig gecodeerde SD-kaart van 8 GB die je video's offline opslaat. De video's worden vervolgens geüpload naar de Cloud wanneer de camera opnieuw wordt verbonden met het netwerk. Je kunt een andere SD-kaart (van maximaal 64 GB) gebruiken die automatisch door de camera wordt gecodeerd.


Feilloze precisie


De Honeywell Lyric C1 Wifi Beveiligingscamera wordt gevoed met een 1,80 m lange kabel en communiceert met de app op je smartphone via een WiFi-netwerk met een frequentie van 2,4 GHz. De Honeywell Lyric C1 Wifi Beveiligingscamera geeft HD beeld met een resolutie van 720p. De brede kijkhoek (135 °) geeft je een volledig beeld van de kamer die u wilt bewaken. Deze beeldnauwkeurigheid wordt verbeterd door een X5 digitale zoomlens. Ook 's nachts is het beeld prima. De camera is uitgerust met infrarood nachtzicht met een bereik van 5 m. De camera kan geluiden detecteren tot op 10 meter afstand, zelfs als de bron zich in een andere kamer bevindt. De Honeywell Lyric C1 Wifi Beveiligingscamera hoort het geluid, activeert de waarschuwing en stuurt een notificatie per e-mail of via de applicatie in 3 tot 5 minuten, afhankelijk van bepaalde technische parameters (wif-netwerk, signaalsterkte op uw bandbreedte, enz.)


Registratie en opslag


De Honeywell Lyric C1 Wifi Beveiligingscamera neemt niet continu op, maar alleen als het geluid of beweging detecteert. Dit betekent dat het afbeeldingen opslaat die elke 5 seconden worden gewist als er niets gebeurt. In het geval van verdachte activiteit, gaat het door met opnemen gedurende 25 seconden na het detecteren van het geluid of de beweging in kwestie. Dit is hoe je clips van 30 seconden krijgt. De Lyric app waarschuwt je niet wanneer de SD-kaart bijna vol is. Je kunt wel tot 50 clips opslaan. Wanneer je kaart vol is, worden de eerste clips overschreven om plaats te maken voor de meest recente video's. De Cloud kan 24 uur aan clips opnemen. In realtime kun je zien wat er gebeurt in een sessie van 90 seconden. De Lyric app is beschikbaar voor Android-apparaten (versie 4.3 of hoger) en iOS (versie 8.2 of hoger). Het is meestal mogelijk om de camera op 90 m afstand van je router te installeren. Dit kan echter variëren afhankelijk van de omgeving en obstakels voor WiFi-netwerken (betonnen muren, metalen barrières, interferenties etc.).


Compatibiliteit


De Honeywell Lyric C1 Wifi Beveiligingscamera werkt prima samen met Nest Protect, in die zin dat de camera automatisch de frequentie van je rookmelder herkent. Dit wordt automatisch geconfigureerd.


Goed om te weten.


Je kunt meerdere C1-bewakingscamera's installeren. Je wordt slechts beperkt door de bandbreedte die door je router wordt beheerd. De Honeywell Lyric C1 Wifi Beveiligingscamera is een binnencamera. Je kunt het in je venster neerzetten, maar het kan zijn dat door verminderd licht beeldkwaliteit niet goed genoeg is. Ook 's nachts kan de kwaliteit minder zijn. De De Honeywell Lyric C1 Wifi Beveiligingscamera is extreem eenvoudig te installeren. Je kunt hem aan de muur hangen of ergens neerzetten. Steek de stekker erin, zet hem op en laat de Lyric app zal je vertellen hoe het verder gaat. De app biedt vele mogelijkheden: toegang voor meerdere gebruikers tegelijk om te controleren wat er gebeurt, samen instellingen aan te passen en geofencing te gebruiken. Tot slot, de opslag opties op 7 en 30 dagen (tegen betaling) zal binnenkort beschikbaar zijn.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Arlo 3 Siliconen Hoesjes Zwart/Groen/Camo
Arlo 3 Siliconen Hoesjes Zwart/Groen/Camo
25,-
Meer informatie
Arlo Zonnepaneel
Arlo Zonnepaneel
100,-
Meer informatie
Raviolo fauteuil Magis oranje
Raviolo fauteuil Magis oranje
381,-
Meer informatie
Anouk eetkamerstoel Hübsch zwart
Anouk eetkamerstoel Hübsch zwart
310,-
Meer informatie