Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Honeywell Lyric C2 Wifi Beveiligingscamera

Honeywell Lyric C2 Wifi Beveiligingscamera

  Meubels
  EAN: 5004100970169
  Merk: Honeywell
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
139,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

De camera die aan jouw behoeften voldoet

Je huis verlaat je met gerust hart wanneer de Honeywell Lyric C2 Wifi Beveiligingscamera je bezittingen in de gaten houdt. Dankzij eenvoudige installatie, vele functies zoals geofencing, bewegingsdetectie en intelligente geluidsherkenning is dit een zeer veelzijdig apparaat wat zich gemakkelijk laat aanpassen aan jouw behoeften. Stel jezelf gerust en bekijk in realtime wat er thuis gebeurd of laat de camera je meldingen sturen in het geval van verdachte activiteit, of bijvoorbeeld wanneer je baby huilt. Dankzij de ultra-veilige back-up verlies je nooit beeldmateriaal.


Tweewegcommunicatie

Om alle functies van deze camera goed te kunnen gebruiken maak je gebruik van de Lyric app op je smartphone of tablet. De bewegingsdetectie en intelligente geluidsherkenning zijn ongetwijfeld de voornaamste voordelen van de Honeywell Lyric C2 Wifi Beveiligingscamera. Hij stuurt je meldingen op je smartphone of tablet bij verdachte beweging en herkent het alarm van je rook- of koolmonoxide melder. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het uitbreken van brand of over een gaslek, want bij gevaar krijg je direct een melding. Stel je de gevoeligheid van de sensoren in op "hoog"? Dan detecteert deze camera geluiden vanaf 10 dB en beweging op 6 m afstand. Er zijn twee andere instellingen beschikbaar: normaal en hoog, voor 50 en 90 dB geluid. Stel 4 waarschuwingszones in en configureer ze naar wens en behoefte. Laat de camera ruis en beweging op de achtergrond negeren zodat je die plafondventilator niet hoort. Of stel de gevoeligheid van de camera zo in dat risico locaties zoals ramen of deuren beter gemonitord worden.


Geofencing

Met de Honeywell Lyric C2 Wifi Beveiligingscamera kun je direct communiceren via tweewegcommunicatie. Je bent geen passieve toeschouwer van wat er thuis gebeurt; je praat met familieleden waar je ook bent. Verras je hond, die met de kussen ligt te ravotten op de bank. Hij weet direct dat hij moet stoppen. Een indringer in huis tijdens jouw afwezigheid? Laat van je horen en vraag hem wat de reden van zijn bezoek is. Hij zal gegarandeerd niet weten hoe snel hij weg moet wezen.


Gegarandeerde back-up

Via het mobiele netwerk gebruikt de Lyric app geofencing waarmee je bepaalde acties kunt instellen. Zo kun je deze camera configureren om automatisch aan te gaan wanneer jij van huis gaat, en weer uit te gaan wanneer jij thuis komt. Wanneer je thuis bent wordt niets opgenomen, dus is je privacy gewaarborgd. Heb je ook andere Lyric apparaten in huis, zoals bijvoorbeeld de Honeywell Lyric T6 thermostaat? Dan gebruik je hiervoor dezelfde configuratie en app. Stel bijvoorbeeld de actieradius van de camera in en alle andere Lyric apparaten zullen dit ook aanhouden.Combineer alle Honeywell Lyric apparaten voor meer veiligheid en comfort. Zie je dat er iets gebeurd in huis waardoor je thermostaat uit moet? Dan regel je dit gewoon via de app. Je kunt meerdere gezinsleden toevoegen aan geofencing wanneer je hun telefoon ook aansluit met een Lyric account. Dan weet je zeker dat de camera alleen aan staat wanneer de laatste persoon van huis gaat, en weer uitgaat wanneer de eerste thuis komt. Geofencing is ook handmatig in te stellen.


Feilloze precisie

De Honeywell Lyric C2 Wifi Beveiligingscamera garandeert veilige opslag en back-up van beeldmateriaal, wat er ook gebeurt, met automatische cloud opslag. Vervolgens bekijk je ze in de Lyric app. Is je camera even offline zonder toegang tot de cloud? dan worden beelden volledig gecodeerd opgeslagen op een 8 GB SD-kaart. Zodra hij weer online is worden de beelden alsnog geüpload. Je kunt kiezen voor een andere SD-kaart van maximaal 64 GB. De camera zal deze automatisch coderen.


Compatibiliteit

De Honeywell Lyric C2 Wifi Beveiligingscamera werkt op netvoeding en wordt geleverd met een kabel van 1.80 m lang. Hij communiceert met de app op je telefoon via het wifi-netwerk op een frequentie van 2,4 GHz of 5 GHz.Deze camera laat je Full HD beelden zien met een beeldresolutie van 1080p. De brede kijkhoek van 145° geeft je een volledig beeld van hetgeen je wilt monitoren. Deze nauwkeurigheid wordt verbeterd door een X6 digitale zoomlens. En 's nachts stopt het niet want deze camera is uitgerust met infrarood nachtzicht met een bereik van 10 m. Geluid wordt gedetecteerd wanneer op 10 meter afstand, zelfs wanneer de bron in een andere kamer is. Wanneer geluid gedetecteerd wordt krijg je een melding per e-mail of via de app. Deze melding komt binnen 3 tot 5 minuten, afhankelijk van hoe goed je wifi-signaal is, op welke bandbreedte je zit, etc.


Registratie en opslag

De Honeywell Lyric C2 Wifi Beveiligingscamera werkt prima samen met de rookmelder Nest Protect. Hij herkent automatisch de frequentie van deze rookmelder, waardoor geen configuratie vereist is.


Goed om te weten

Deze beveiligingscamera neemt niet continu op, maar alleen wanneer er iets gebeurd. Gebeurd er niets? Dan worden "lege" beelden elke 5 seconden gewist. In het geval van verdachte activiteit wordt er voor 25 seconden opgenomen na detectie van geluid of beweging. De totale lengte van de videoclip is dan 30 seconden. De app waarschuwt je niet wanneer de SD-kaart bijna vol is, maar er kunnen wel zo'n 50 video's op opgeslagen worden. Is de kaart vol? Dan wordt de oudste clip overschreven met het meest recente materiaal. Sla je op in de Cloud, dan kan de camera 24 uur aan videomateriaal opnemen. Tijdens realtime sessies kun je 90 seconden lang volgen wat de camera ziet. De Lyric app is beschikbaar voor Android (versie 4.3 of hoger) en iOS (versie 8.2 of hoger). Meestal kun je goed wegkomen met zo'n 90 meter tussen deze camera en de router. Maar heb je veel andere wifi-netwerken in de buurt, betonnen muren, metalen barrières of andere interferenties, dan kan het zijn dat het beter is wanneer de camera dichterbij de router hangt.
Je kunt meerdere camera's installeren. De enige beperking is de bandbreedte van je router. De C2 is een beveiligingscamera voor binnen. Je kunt hem bij een raam neerhangen maar voor buitenopnames is het beeld vaak niet goed genoeg; ook niet 's nachts. De camera is gemakkelijk te installeren. Dit kan aan de muur, aan het plafond of je zet hem neer op een tafel of kast. Sluit het vervolgens aan op een stopcontact, zet de camera aan en laat de Lyric app je verder vertellen hoe het moet. De app biedt toegang tot meerdere gebruikers tegelijk zodat je met meerdere mensen kunt monitoren, instellingen kunt aanpassen of gebruik kunt maken van de geofencing feature. Tot slot kun je ervoor kiezen om beelden 7 tot 30 dagen langer op te slaan. Dit is een betaalde optie.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Passe Partout tafel Magis 120cm rond wit
Passe Partout tafel Magis 120cm rond wit
1.380,-
Meer informatie
Ring Spotlight Cam Wit (netvoeding)
Ring Spotlight Cam Wit (netvoeding)
199,-
Meer informatie
Trust Zigbee GU10 LED-spot Tunable White
Trust Zigbee GU10 LED-spot Tunable White
29,-
Meer informatie
Foscam FI9800P Outdoor IP-Camera
Foscam FI9800P Outdoor IP-Camera
77,-
Meer informatie