Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Honeywell Lyric T6 Wired

Honeywell Lyric T6 Wired

  Huis en tuin
  EAN: 5025121381239
  Merk: Honeywell
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
145,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Aangenaam thuiskomen

Altijd comfortabel thuiskomen in een warm huis kán. De Honeywell Lyric T6 stel je handmatig in op basis van jouw plannen en schema's. Automatisch de temperatuur in huis laten bepalen kan óók. Deze slimme thermostaat regelt de temperatuur in huis dan op basis van jouw locatie: het past zich dus ook aan aan gewijzigde plannen. De Lyric TR6 maakt gebruik van Geofencing en weet waar jij je bevindt. Ben je op vakantie of nog onderweg? Dan schakelt je verwarming terug tot het moment waarop je huis weer warm en aangenaam moet zijn.


Gebruiksvriendelijk en zelflerend

De thermostaat kun je geheel zelf instellen, maar het hoeft niet! Het systeem past zich aan jouw situatie aan en is volledig zelflerend: uiteindelijk weet het hoeveel tijd er nodig is om jouw huis op temperatuur te krijgen. Hier wordt het moment van inschakelen op afgestemd. Verspil op deze manier ook niet langer energie! Wil je tussentijds handmatig aanpassingen doen? Dan kan dat eenvoudig op afstand met je telefoon.


Aansluiten

De Lyric T6 sluit je aan op de plaats van je oude thermostaat en je maakt gebruik van de bestaande bekabeling vanaf je boiler.


Koppelen aan de Apple Homekit

Voeg de thermostaatregeleing toe aan de Apple Homekit. Bedien voortaan op afstand ook de thermostaat en stel je de temperatuur in huis in zoals jij dat wil.


Goed om te weten

Let op dat je de thermostaat niet kunt gebruiken voor meerdere onafhankelijke zones: de ruimte waarin je thermostaat hangt is bepalend voor de temperatuur in huis. Daarnaast is de aansluiting niet draadloos: er moet dus (bestaande) bekabeling zijn vanaf je boiler naar een centrale ruimte. Wil je wel draadloos installeren? Neem dan de Lyric T6R. De installatie verloopt eenvoudig via de Lyric App, die je stap voor stap door het installatieproces leidt.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Nedis Bluetooth Tracker (Wit)
Nedis Bluetooth Tracker (Wit)
16,-
Meer informatie
Somfy IO rookmelder
Somfy IO rookmelder
80,-
Meer informatie
EZVIZ NVR Opslagstation
EZVIZ NVR Opslagstation
170,-
Meer informatie
Philips Hue White Ambiance GU10 LED-Spot (met bluetooth)
Philips Hue White Ambiance GU10 LED-Spot (met...
45,-
Meer informatie