Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Honeywell Lyric T6R Wireless

Honeywell Lyric T6R Wireless

  EAN: 5025121381222
  Merk: Honeywell
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
195,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Slimme verwarming

De Lyric T6R van Honeywell is een slimme thermostaat die makkelijk te installeren is, en geschikt is voor bijna alle cv-systemen. De thermostaat is zelflerend, en zal na verloop van tijd de verwarming automatisch af kunnen stellen op jouw leefgewoonten. Daardoor verhoogt de Lyric T6R niet allen je comfort in huis, maar verlaagt deze ook jouw energierekening!


Functies

Met de Honeywell T6R kan je klokprogramma's instellen zodat de verwarming automatisch aan of uit gaat op gekozen tijdstippen. Daarnaast beschikt de thermostaat over geofencing, waardoor deze op basis van de GPS-locatie van jouw smartphone kan herkennen dat je bijna thuis bent. Zo kom je in een comfortabel verwarmd huis binnen.


Draadloos en handsfree

De Honeywell Lyric T6R is draadloos te verbinding met de ketelmodule, zodat deze draadloos met de cv-ketel communiceert. De Lyric T6R moet echter nog wel van stroom voorzien worden via een stopcontact. Je kan de Lyric T6R bedienen via het touchscreen op de thermostaat, of met de Honeywell Home app op je smartphone of tablet. Daarnaast is de Lyric T6R echter ook compatibel met Apple Homekit, zodat je de thermostaat kan bedienen met Siri spraakbesturing.