Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Honeywell Lyric T6R Wireless

Honeywell Lyric T6R Wireless

  EAN: 5025121381222
  Merk: Honeywell
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
195,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Aangenaam thuiskomen


Altijd comfortabel thuiskomen in een warm huis kán. De Honeywell Lyric T6R stel je handmatig in op basis van jouw plannen en schema's. Automatisch de temperatuur in huis laten bepalen kan óók. Deze slimme thermostaat regelt de temperatuur in huis dan op basis van jouw locatie: het past zich dus ook aan aan gewijzigde plannen. De Lyric TR6R maakt gebruik van Geofencing en weet waar jij je bevindt. Ben je op vakantie of nog onderweg? Dan schakelt je verwarming terug tot het moment waarop je huis weer warm en aangenaam moet zijn.

Gebruiksvriendelijk en zelflerend


De thermostaat kun je geheel zelf instellen, maar het hoeft niet! Het systeem past zich aan jouw situatie aan en is volledig zelflerend: uiteindelijk weet het hoeveel tijd er nodig is om jouw huis op temperatuur te krijgen. Hier wordt het moment van inschakelen op afgestemd. Verspil op deze manier ook niet langer energie! Wil je tussentijds handmatig aanpassingen doen? Dan kan dat eenvoudig op afstand met je telefoon.

Draadloze installatie


De Lyric T6R sluit je draadloos aan op je cv-ketel. Daardoor kun je de thermostaat op de beste en meest optimale plek in huis in gebruik nemen. Voeg de thermostaatregeling toe aan de Apple Homekit. Bedien voortaan op afstand ook de thermostaat en stel je de temperatuur in huis in zoals jij dat wil. De thermostaat zelf moet wel op een stopcontact worden aangesloten.

Goed om te weten


Let op dat je de thermostaat niet kunt gebruiken voor meerdere onafhankelijke zones: de ruimte waarin je thermostaat hangt is bepalend voor de temperatuur in huis. De installatie verloopt eenvoudig via de Lyric App, die je stap voor stap door het installatieproces leidt.