Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
iBaby M2S Baby Monitor

iBaby M2S Baby Monitor

  Meubels
  EAN: 868662000284
  Merk: IBaby
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
130,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Compact en leuk

De iBaby Monitor M2S plus is een uitgebreid nieuw baby monitoringsysteem dat niet alleen voor verbeterde comfort en veiligheid zorgt, maar ook nog eens gewoon leuk is voor jou én je baby. Installeer de iBaby Care app en speel met je kindje terwijl je samen luistert naar de leukste geluiden, muziekjes of verhaaltjes. Of je nu thuis bent of niet; je mist geen minuut meer.


Samen plezier maken

Vanaf de eerste vroege momenten na de geboorte al zijn kindjes bezig met leren, verkennen en herkennen. Heeft jouw baby een favoriet muziekje, of speelt het graag op leuke geluidjes? Deze videocamera komt met een ruime collectie aan muziek, verhaaltjes of geluidjes die je met je smartphone op afstand kunt afspelen. Maar je kunt ook je eigen muziekbibliotheek gebruiken. Weet jij precies wat je moet zeggen om je kleine te laten lachen? Met de tweezijdige audio technologie ben je altijd in contact en hoor je hoe je kindje reageert op jouw stemgeluid.


Altijd samen, waar je ook bent

Wanneer je een wifi-netwerk hebt thuis, sluit je de iBaby M2S plus hierop aan. Daarna installeer je de iBaby Care app op je smart device, smartphone of tablet. Maak verbinding met het 4G netwerk, en je hebt altijd een direct lijntje met je kind.


Ook voor nachtuiltjes

Is jouw kindje 's nachts een druktemaker terwijl het overdag slaapt? Of eerder andersom? Met de ingebouwde nachtkijker heb je 1080p kraakhelder beeld op élk moment van de dag. Zie je het toch niet zo goed? Gebruik de zoomfunctie!


Verbeterd comfort en zekerheid

Het is belangrijk dat het niet te koud is in een kinderkamer, maar het mag ook zeker niet te warm zijn. Is de lucht vochtig genoeg, en hoe weet jij dit zonder dat je telkens naar de kamer toe moet om te checken? Bekijk de temperatuur van de kamer en de luchtvochtigheid op de app. Met de directe feedback weet je direct hoe het ervoor staat, en dus ook of je kindje gemakkelijk en rustig kan slapen.


Opa en oma mogen ook kijken

Niets is leuker dan de avonturen van de jongste telg van de familie delen met geliefden. Nieuwe opa's en oma's, ooms en tantes; ook wanneer ze niet direct in de buurt wonen hoeven ze geen moment meer te missen. Want je deelt het gewoon via de app. Ongelimiteerd!

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Harman Kardon Citation 100 Slimme Speaker (Grijs)
Harman Kardon Citation 100 Slimme Speaker (Grijs)
299,-
Meer informatie
Zuiver Albert Kuip Stoelkussen
Zuiver Albert Kuip Stoelkussen
40,-
Meer informatie
Dixxo Wireless Bluetooth Speaker
Dixxo Wireless Bluetooth Speaker
59,-
Meer informatie
Arlo Pro Camerasteun Wit (2-pack)
Arlo Pro Camerasteun Wit (2-pack)
27,-
Meer informatie