Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
iBaby M7 Baby Monitor

iBaby M7 Baby Monitor

  Meubels
  EAN: 868662000260
  Merk: IBaby
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
259,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Baby Entertainment Systeem


De iBaby Care M7 is zeer compleet, handig én leuk. Dit uitgebreide babymonitoringssysteem in kenmerkend iBaby design zit boordevol innovatie. Met de nieuwste technieken stimuleer je de vroege ontwikkeling van je kindje, verhoog je de veiligheid en comfort van de kinderkamer en gun je zowel jezelf als je baby meer rust en regelmaat doormiddel van het instellen van notificaties.

Met Maanlicht Projector


Met de toverachtige maanlicht projector haal je de maan en sterren in de kinderkamer zodat je de ontwikkeling van de ogen en hersenen bij je kindje stimuleert. Creëer een sprookjesachtige atmosfeer met muziek en licht, speciaal voor jouw baby.

Slimme sensoren en waarschuwingen


Zodra er geluid of beweging is in de kinderkamer krijg jij een waarschuwing op je smart device. Ook kun je notificaties krijgen over temperatuur, luchtvochtigheid en -kwaliteit, zodat je altijd zeker weet dat jouw kleine comfortabel in bed ligt.

Luisteren en praten


Met je baby communiceren is fijn, zeker wanneer dit ook op afstand kan. Dankzij de tweerichtings audio kun je luisteren naar wat er gebeurd maar ook samen even babbelen. Ben je even niet in de kamer? Speel dan op afstand favoriete slaapliedjes af voor het slapen gaan of lees een verhaaltje. Kies muziek uit de iBaby collectie in de app of maak verbinding met je eigen muziekbibliotheek zoals bijvoorbeeld iTunes.

Meer gemak met tijdsnotificaties


Je maakt het jezelf gemakkelijker wanneer je op ongecompliceerde wijze timers kunt instellen via de app, voor het verschonen van luiers of voor voedingen. Continu klokkijken wordt overbodig waardoor je meer rust ervaart in je leven als nieuwe ouder.

Snelle, gemakkelijke installatie


Het fijne van de installatie van de iBaby Care M7 is dat hij niet lang duurt en gemakkelijk is. In slechts 60 seconden heb je dit veelzijdige systeem up and running. Wil je meerdere camera's aansluiten op de app? Ook dit kan. Zo weet je zeker dat je geen moment meer mist.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Foscam FI9851P Indoor Dome IP-camera
Foscam FI9851P Indoor Dome IP-camera
70,-
Meer informatie
Ring 2 Video Deurbel + Chime + Installatieservice
Ring 2 Video Deurbel + Chime + Installatieservice
233,-
Meer informatie
Ray loungestoel Jan Kurtz
Ray loungestoel Jan Kurtz
598,-
Meer informatie
Innr Bridge
Innr Bridge
52,-
Meer informatie