Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
iBaby Monitor Basic

iBaby Monitor Basic

  Meubels
  EAN: 855111003781
  Merk: IBaby
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
90,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Smart Baby Monitor

De ultieme babyfoon voor nieuwe ouders. Met een 720p HD-camera die 360 graden kan draaien, maakt de iBaby prachtige foto's en video's. En met de app bestuur je de camera op afstand. Zo kan je altijd naar je kindje kijken, ook als je even niet thuis bent.


Praat tegen je baby

Met deze babyfoon ben je nooit meer ongerust. Je kan de kleine zien en horen, waar en wanneer je maar wilt. Als de kleine beweegt of geluid maakt, ontvang je meteen een notificatie. Open de app en kijk of alles goed gaat. Neem een foto of begin met filmen als ze er schattig bij ligt. Super handig en leuk voor later.


Altijd dichtbij

Je staat op elk gewenst moment in contact met jouw lieve kindje. Maar het mooie van deze monitor is het two-way geluidssysteem. Hiermee kan je je baby geruststellen, omdat ze jouw stem herkent. Praat live tegen je baby, of neem van tevoren haar favoriete verhaaltje of slaapliedje op. Op deze manier kan je haar makkelijk kalmeren. Ook fijn voor jou, want je kan met een gerust hart je baby even alleen laten. Ben je gewoon thuis? Gebruik de app dan af en toe om even te checken hoe het met je kind gaat. Maar ben je ergens anders en mis je je kindje? Gebruik de monitor dan om de kleine weer even te zien of wat tegen haar te zeggen. Dat versterkt jullie band.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Striped fauteuil Magis zwart
Striped fauteuil Magis zwart
459,-
Meer informatie
EZVIZ C2C Beveiligingscamera
EZVIZ C2C Beveiligingscamera
30,-
Meer informatie
Week-End vierkante tafel Petite Friture geel
Week-End vierkante tafel Petite Friture geel
650,-
Meer informatie
EZVIZ DB1 Video Deurbel
EZVIZ DB1 Video Deurbel
129,-
Meer informatie